Jobba med Finlands största svenskspråkiga reseblogg

Jag vill göra din vardag till ett äventyr!

Jag vill göra din vardag till ett äventyr!

Resebloggen med mig Malin Lundsten startades år 2014 och har sedan dess genom målmedvetet SEO-arbete och högkvalitativt material vuxit sig till den största resebloggen i svenskfinland.

Min plattform är riktad till personer som söker äventyr. Till personligheten är jag orädd och rättfram, vilket syns i mitt resande. Jag vill genom resandet visa att alla kan ta kontroll över sitt eget liv, resa mer med små budgeter och utan att förstöra miljön, komma ut i naturen och njuta av att ta sig fram på cykel eller till fots.

Inom denna reseblogg har också ett segment om min andra passion, egenföretagande och marknadsföring, vuxit fram. Som expert inom området har marknadsföringsinläggens popularitet vuxit enormt.

Det är alltid en fröjd att samarbete med någon som är ambitiös, noggrann och levererar det vi kommit överens om! – Smartphoto om Malin

Jag är alltid intresserad av att diskutera nya intressanta samarbeten inom resebranschen eller om projekt som gynnar företagare. Här nedan presenterar jag hur du och ditt företag kan dra nytta av att jobba med mig.

Vad kan du få ut av att samarbeta med resebloggen Malin Lundsten?

Vad kan du få ut av att samarbeta med resebloggen Malin Lundsten?

Väljer du att jobba med mig och synas här på min blogg når du ut till över 10.000 läsare i månaden.

Mina läsare har ett högt engagemang och läser i genomsnitt bloggen över tre minuter per session med 30% återkommande läsare. Jag når med mina intressanta och matnyttiga reseguider, samt tankar om resande, ut till resenärer och digitala nomader runt om i Norden.

Som finlandssvensk har jag mycket följare både i Finland och i Sverige. En unik kombination där ditt företag kan få synlighet på två marknader.

Finlands största reseblogg

Vem jag vill samarbeta med

Jag samarbetar selektivt med företag vars produkter eller tjänster jag vet kommer att gynna mina läsare.

Förtroendet jag har bygger på kvalitativa samarbeten, framför kvantitet. Därför får jag oftast väldigt positiv feedback på de samarbeten jag gör och mina följare uppskattar de rabatter och förmåner jag har möjlighet att sy ihop åt dem.

Jag är intresserad av samarbeten som handlar om resor eller marknadsföring. Exempel är resor till olika destinationer, pressresor, reserelaterade produkter eller applikationer, samt produkter eller appar som förenklar livet för entreprenörer.

Hur kan vi samarbeta så det gynnar oss båda?

Hur kan vi samarbeta så det gynnar oss båda?

Alla samarbeten jag gör utgår från kundens behov. Jag har färdiga paketramar, som jag kan ta fram en samarbetsidé kring eller så kan vi tillsammans spåna vidare.

Den lättaste varianten av samarbete är ett länksamarbete där ni drar nytta av min SEO styrka. Jag skriver ett genuint inlägg om ämnet ni vill lyfta fram, där jag lyfter nyckelord, fixar bilder och länkar till er. Jag skapar ett attraktivt innehåll som gynnar er en lång tid.

Utöver inlägg skapar jag även material för sociala medier, främst Instagram och Youtube. För bäst resultat rekommenderar jag att vi samarbetar under en längre tid. Jag kan måttsy paket som innehåller flera blogginlägg, social uppmärksamhet och ge läsarna möjligheten att verkligen lägga ert brand på minnet.

Skicka mig ett meddelande på malin.lundsten@gmail.com, så kommer vi igång med planerandet tillsammans.

Tidigare samarbeten på Malin Lundsten

Jag har tidigare samarbetat med bland annat Visit Morocco, Magnetic Latvia, EF Education First, Halti och SmartPhoto.