Samarbeta med bloggen Malin Lundsten

Roligt att du är intresserad av att samarbeta med mig och Finlands största svenskspråkiga reseblogg – välkommen!

Malin Lundsten – Jag gör din vardag till ett äventyr!

Resebloggen med mig Malin Lundsten startades år 2014 och har sedan dess genom målmedvetet SEO-arbete och högkvalitativt material vuxit sig till den största resebloggen i Svenskfinland med runt 15.000 besök per månad.

Min plattform är riktad till personer som söker äventyr. Genom detaljerade reseguider och inspirerande material till hur du reser lätt, stressfritt och okomplicerat har jag byggt upp mitt varumärke som resexpert och en röst inom resebranchen.

Till personligheten är jag orädd och rättfram, vilket syns i mitt resande. Jag vill genom resandet visa att alla kan ta kontroll över sitt eget liv, resa mer med små budgeter och värna om miljön, komma ut i naturen och njuta av att ta sig fram på cykel eller till fots.

Det är alltid en fröjd att samarbete med någon som är ambitiös, noggrann och levererar det vi kommit överens om! – Smartphoto om Malin

Jag är alltid intresserad av att diskutera nya intressanta samarbeten inom resebranschen! Här nedan presenterar jag i detalj hur du och ditt företag kan dra nytta av att jobba med mig.

Vad kan du få ut av att samarbeta med resebloggen Malin Lundsten?

Vad får du ut av att samarbeta med resebloggen Malin Lundsten?

Väljer du att jobba med mig och synas här på min blogg når du ut till 15.000 läsare i månaden.

Mina läsare har ett högt engagemang och läser i genomsnitt bloggen över tre minuter per session med 30% återkommande läsare. Jag når med mina intressanta och matnyttiga reseguider, samt tankar om resande, ut till resenärer och digitala nomader runt om i Norden.

Som finlandssvensk har jag mycket följare både i Finland och i Sverige. En unik kombination där ditt företag kan få synlighet på två marknader.

Jag är engagerad i den nordiska resebranchen och har bland annat varit med som reseexpert och debatterat live om flygandets påverkan på miljön för YLE, som är Finlands nationella bolag för TV och Radio.

Finlands största reseblogg

Vem jag vill samarbeta med

Jag samarbetar selektivt med företag vars produkter eller tjänster jag vet kommer att gynna mina läsare.

Förtroendet jag har bygger på kvalitativa samarbeten, framför kvantitet. Därför får jag oftast väldigt positiv feedback på de samarbeten jag gör och mina följare uppskattar de rabatter och förmåner jag har möjlighet att sy ihop åt dem.

Jag är intresserad av samarbeten som handlar om resor direkt eller indirekt. Exempel är resor till olika destinationer, pressresor, reserelaterade produkter eller applikationer.

Jag vill göra din vardag till ett äventyr!

Hur kan vi samarbeta så det gynnar oss båda?

Alla samarbeten jag gör utgår från kundens behov. Jag har färdiga paketramar, som jag kan ta fram en samarbetsidé kring eller så kan vi tillsammans spåna vidare.

Den lättaste varianten av samarbete är ett länksamarbete där ni drar nytta av min SEO styrka. Jag skriver ett genuint inlägg om ämnet ni vill lyfta fram, där jag lyfter nyckelord, fixar bilder och länkar till er. Jag skapar ett attraktivt innehåll som gynnar er en lång tid.

Utöver blogginnehåll jobbar jag även som mikroinfluencer och skapar material för sociala medier. Främst Instagram och Youtube. För bäst resultat rekommenderar jag att vi samarbetar under en längre tid. Jag kan måttsy paket som innehåller flera blogginlägg, social uppmärksamhet och ge läsarna möjligheten att verkligen lägga ert brand på minnet.

Tidigare samarbeten på Malin Lundsten

Tidigare samarbeten på Malin Lundsten

Jag har tidigare samarbetat med bland annat Visit Morocco, Magnetic Latvia, EF Education First, Halti och SmartPhoto.


Kontakta Malin Lundsten för samarbeten

Skicka mig ett meddelande på malin.lundsten@gmail.com eller kontakta mig via formuläret nedan, så kommer vi igång med planerandet tillsammans.