← Tillbaka

November så här långt – Elliot 1 år

November så här långt - Elliot 1 år

Tiden flyger iväg känns det som. Trots att det ännu är 2 månader tills jag börjar jobba igen, känns det redan nu som jag har alltför mycket jag vill hinna göra ännu under den här mammaledigheten. Samtidigt är jag mentalt så färdig att gå tillbaka och pyssla med lite annat under dagarna – som tur verkar det som att Elliot också är färdig för annat än hemmalivet. Hoppas dagisstarten går fint!

November har så här långt varit en supermysig månad. Vi avslutade ju oktober månad med karantän efter vår Sverigeresa, så i november har energin och lusten att göra en massa varit stor!

Skärgården i november - Halloween och ödslig skärgård

Skärgården i november – Halloween och ödslig skärgård

Vi bosatte oss i skärgården och karantänade oss. Ödsligare plats än den raseborgska skärgården får man leta efter i november. Vädret var grått, men det var skönt att vara där ute, arbeta i skogen och bada bastu med dopp i havet.

Vi firade också Halloween där. Krävdes inte spöken och annat skrämmande pynt för kuslig stämning. Skulle aldrig våga vara ensam ute på vår holme på hösten. Det att man med sådan säkerhet vet att ingen finns i närheten tycker jag inte är en lugnande tanke. Som tur var hela min familj också ute så vi var många på holmen. Mys!

Elliot 1 år och kalas

Elliot 1 år och kalas

De övriga dagarna i november har vi mest förberett inför att fira lillkillen och sedan firat hans 1-årsdag. Vi har haft kompisar på kalas och min familj, nästa veckoslut fortsätter kalasandet. Känns nog märkligt att plötsligt ha en ettåring hemma. Ett litet barn och ingen bebis.

Känns så stort att jag och Patrik (och Elliot!) nu klarat av bebisåret. Och ganska så bra också! Då vi hade rådgivning frågade rådgivaren om vad vi upplevt som jobbigast och bäst under året. Det jobbigaste sa jag var att han tidigare alltid måste skrika innan han somnade. Man såg aldrig framemot läggdags då man inte visste hurdan show det skulle bli den kvällen. Det vände ändå ganska prick vid 6 månader, utan att det var något vi gjorde. Bäst tycker jag har varit vilken gladis Elliot är. Han gillar nästan allt vi gör så länge han får vara med på allt, och han skapar så bra stämning!

Ett härligt år har det varit – och tror faktiskt det bara blir bättre. :)

2 tankar om “November så här långt – Elliot 1 år

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.