← Tillbaka

Bebisbloggen blir marknadsföringsblogg igen

Bebisbloggen blir marknadsföringsblogg igen

Jag börjar jobba igen! Vid årsskiftet lämnar jag mysiga hemmadagar med Elliot, långluncher och parkhäng, för att istället börja jobba igen. Och hur känner jag inför det?

Då jag blev mammaledig för 14 månader sen trodde jag inte det skulle ta 16 månader innan jag var tillbaka. Hade ingen plan eller förutbestämd åsikt kring hur länge jag ville vara hemma med vår nya familjemedlem. Jag var och är ändå väldigt förtjust i mitt jobb och att jobba. Hade lite svårt att lämna allt, trots att jag visste jag hade mitt livs största äventyr framför mig.

Och bebislivet tog mig med storm. Har älskat att vara hemma och ha som livsuppgift att hänga med Elliot. Han är så rolig!! Trots corona har jag hela det här året känt en frihet över att jag kan göra vad jag vill med Elliot under dagarna. Vi har busat och haft roligt hemma största delen av tiden, träffat nya och gamla vänner, varit ute mycket, myst i skärgården med familjen – format en ny vardag som passar vår familj.

Jag har saknat resandet något otroligt. Den första tiden med bebis saknade jag resande för att jag inte ville resa med en nyfödd, resten av året för att vi inte kunde resa. Förutom resandet har jag ändå inte saknat något av det andra som jag varit utan det här året. Sena kvällar med kompisar har jag haft några av, men de flesta sena kvällar har blivit långa dagar med kompisar istället – lika härligt.

Jag börjar jobba igen januari 2021

Jag börjar jobba igen januari 2021

Jobbet har jag faktiskt inte saknat överhuvudtaget. Under sommaren funderade jag ännu på att stanna hemma våren 2021. De tankarna har ändå vikt undan nu under hösten. Elliot som älskar då det händer mycket och andra barn, i kombination till att jag plötsligt började sakna att jobba, ledde till att vi började se framemot en ny vardag. Så vi sökte dagisplats inför januari.

Den här veckan fick vi dagisplats nära vårt hem. Underbart! Så nu planerar jag och min chef min jobbåterkomst. I januari börjar jag igen jobba på marknadsföringsbyrån, samt antagligen även med vårt egna företag. Ser så mycket framemot vår nya vardag – både för min och för Elliots del.

Jag hoppas och tror han kommer att trivas på dagis. Jag kommer att jobba hemifrån och deltid så har möjlighet att fortsättningsvis spendera mycket tid med Elliot, vilket känns jättebra.

Nu njuter vi av det resterande året hemma – och ser framemot det nya året som marknadsföringsblogg! (Och hoppas det här snart igen får bli en reseblogg)

4 tankar om “Bebisbloggen blir marknadsföringsblogg igen

    • Hej Jennifer <3 vore verkligen kul att ses! Vi kunde ju ta lunch eller kaffe här nån dag i januari - hörs om det :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.