← Tillbaka

Multifunktionella, halkfria och snygga tossor – Slipstop

I stolt samarbete med Slipstop.

Slipstop

Vi har alltid haft en aktiv och energisk bebis här hemma. Redan då han var riktigt liten så ville han alltid “stå” i famnen istället för att ligga eller sitta. Han ville se och vara med.

Så har det fortsatt sen dess. Han lärde sig till exempel att sitta efter att han lärt sig stå. Nånstans i den vevan slutade vi använda vanliga strumpor och övergick till kladdisar. Beroende på strumpan fungerade det okej men i och med att hans hastighet vecka för vecka ökar, har också behovet av något som verkligen hålls på foten inomhus ökat.

Innetossor för alla

I vår musiklekisgrupp finns det ett barn med mjuka och färgglada tossor, som hålls på i varje dans. Frågade barnets förälder om tossorna och det var första gången jag kom i kontakt med Slipstop. Sen dess har de dykt upp lite varstans, de är verkligen populära tossor – och inte utan anledning!

Jag blev jätteglad då Sevendays och Slipstop hörde av sig och frågade om jag ville samarbeta. I det här inlägget berättar jag mer om min erfarenhet av tossorna Slipstop och har också glädjen att dela med mig av en fin rabattkod.

Slipstop ElliotSkor med roliga mönster och något för alla

Slipstop – historien bakom de mjuka innetossorna för barn

Slipstop är, som namnet avslöjar, tossor som du inte halkar med. Inneskon är mjuk som en strumpa och sitter som en smäck. Att gå med multifunktionella Slipstop, är som att gå barfota men med halkskydd undertill.

Historien bakom de här tossorna går tillbaka till år 2014 då halva grundarduon Krogerus-Nylund bodde i Turkiet och sökte bra skor åt dottern för inomhus bruk. Slipstop var då redan allmänt använt i landet och efter att systrarna använt, kvalitetsgranskat och undersökt skorna bestämde de sig för att den här produkten var för bra för att inte finnas i Finland också.

Det var så företaget Ab KayaFamily Oy föddes, och idag säljer familjeföretaget i Korsholm Slipstop-tossor i sin webbutik och via många återförsäljare runt om i Finland. Till Sverige skickas tossorna också, men då beställer du via email.

Slipstop - historien bakom de mjuka innetossorna för barnslipstop för barn

Skor med roliga mönster och något för alla

Vi (eller Elliot då) har nu använt Slipstop i några veckor och tossorna har faktiskt varit exakt så bra som utlovats. De hålls på foten oberoende aktivitet och killen hålls på fötterna även på hala golv. Att han vinglar då han går är inte tossornas fel, utan bara en supersött kännetecken av en bebis som lär sig gå. <3Våra användningsområden är lekrum, musiklekisar, hemma då golven är kalla, badrummet och säkerligen dagis vid årskiftet. Slipstop passar sig också att använda på stranden, bastun eller vid poolen.Materialet är samma som används i till exempel simdräkter och andra badkläder. Det andas bra, materialet tvättas lätt av med vatten och torkar snabbt. Förutom att Slipstop tossor är praktiska är de även personliga. Det finns hur många olika färger och mönster att välja bland, så du kan vara säker att du hittar ett par som just du (och ditt barn gillar).

Slipstop finns även för vuxna, både för kvinnor och män.

Beställ dina Slipstop online med rabttkod

Beställ dina Slipstop online med rabttkod

Jag kan verkligen rekommendera Slipstop för barn. De är väldigt bra tossor som hålls på, är lätta att ta med och tvätta. Jag gillar att de kommer i massa olika färger och mönster, har ren hittat 10 olika tossor jag gärna skulle prova på. I Finland är ändå det svarta paret det mest använda – säger väl nåt om finnar överlag, haha.

Jag är själv också sugen att prova på Slipstop, men mer för utebruk på lande eller stranden. Tror det blir nästa sommar!

Om du också vill prova på har jag en rabattkod för dig. Med koden MALIN20 får du 20% rabatt på hela Slipstops sortiment. Koden gäller fram till den 18.10.2020.

Du kan bekanta dig mer med Slipstop på deras Instagram och Facebook.

Önskar dig sköna och säkra gåstunder för dig och ditt barn!

5 tankar om “Multifunktionella, halkfria och snygga tossor – Slipstop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.