← Tillbaka

Septemberplaner och tankar 2020

Tiden det tar att natta Elliot brukar jag använda till att läsa bloggar. Ännu några månader sedan hann jag med någon enstaka blogg per kväll, men nuförtiden är jag väluppdaterad med vad som händer i bloggvärlden. Man ska se det positiva i varje situation, även om man ofta önskar han sku sluta joxa på kvällarna!

Ikväll läste jag Kugges septemberinlägg, och eftersom jag inte planerat min månad överhuvudtaget tänkte jag det kunde vara roligt att försöka sig på det. Roligt för mig och förhoppningsvis också för dig.

Septemberplaner och tankar 2020

September 2020 – tankar och planer om min månad

1. Första tanken under månadens första morgon:
Vad är klockan? Elliot väckte mig med sitt babbel som varje morgon och funderade på om jag måste försöka få honom att somna om eller om det var tid att stiga upp. Klockan var 6:45 vilket är sovmorgon för oss, så vi steg upp direkt.

2. Jag ska jobba med:
Primärt jobb är att vara hemma med Elliot. Söndagsgöra är några fortlöpande kunder jag har. Har inte velat ta emot nya uppdrag under detta år, men det är roligt att ändå kunna kombinera bebisåret med lite jobb.

3. Jag ska skriva:
Blogg varje vecka. Korta tankar om hur det är med Elliot och vad han har för sig på mobilen. Har hört och märkt att bebistiden med alla sina svängar är omöjlig att komma ihåg efteråt, därav kravlösa kommentarer.

4. Maträtt jag vill testa:
Vi har två äppelträd och massor med äppel på vår gård. Har hittills lagat litervis med äppelmos, men kunde försöka mig på något nytt av dem.

Hej september 2020

5. Jag har mest lagt tid på detta som nu äntligen förverkligas:
Måste vara renoveringen av vårt hem. Snaaaaart är byggkaoset inte totalt här hemma mer.

6. En målsättning som är möjlig att nå:
Ha en aktiv höst med Elliot. Var rädd att coronan skulle låsa in oss hemma i höst, men tills vidare har vi kunnat gå på hobbyn och träffa små kompisar. Vill fortsätta med det, både för Elliots och min skull.

7. Den här boken ska jag läsa:
Har läst en bok i år...men har Kugges Nationen väntande så kanske det får bli min utmaning för september!

September 2020 - tankar och planer om min månad

8. Jag är mest kluven till:
Om vi ska fara till Göteborg till min syster om några månader. Vill så gärna, och har möjlighet till karantän då vi kommer tillbaka, men ändå.

9. Det här ger mig energi just nu:

Elliot! Han både ger och tar energi, men herregud vilken härlig ålder. Han är så glad, nyfiken, aktiv och ingen lite bebis längre.

10. Det här ser jag mest fram emot:
Vårt nya hem. Höstens alla mysiga kompisdejtar. Tumistid med Patrik. Tid i skärgården. En ledig höst med Elliot innan jag börjar jobba igen.

Har du gjort höstlistan? Vill ha mer bloggar att läsa, så länka gärna i kommentarerna! (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.