← Tillbaka

20 saker jag gjort sommaren 2020

Jag är tillbaka! Det blev semester från bloggen i år. Något jag inte planerat eller ens velat ha. Men så hände livet och bloggen fick sig sommarlov. Fint så, men känns samtidigt skönt att vara tillbaka. Bloggmotivationen är åtminstone lika stor som innan coronan och har så mycket jag vill berätta och dela med mig av.

20 saker jag gjort sommaren 2020

Det har blivit en del resande för mig under sommaren, så bloggen kommer fortsätta som reseblogg från och med nu. Tänkte ändå köra igång hösthalvåret med en snabbis om vad jag hållit på med under sommaren. En titt på hur jag haft det de senaste månaderna. Djupdyk i resorna kommer säkerligen senare.

Sommaren 2020 och allt jag haft för mig

Sommaren 2020 och allt jag haft för mig

Här kommer 20 grejer jag hållit på med i sommar. Stort som smått, men som tur nästan bara härliga och somriga grejer. Har faktiskt haft en helt underbar sommar. Det känns som att jag haft semester i ett år (vilket jag egentligen har haft) och kan inte förstå att Patrik börjar jobba på måndagen och den här härliga semestervardagen snart tar slut.

Men minnena blir kvar – så här har min sommar sett ut i 20 punkter:

1. Spenderat många veckor i Ekenäs skärgård. Bara varit, umgåtts med familjen, njutit.
2. Åkt båt med kompisar i Esbo skärgård och njutit av sommaren på Pentala.
3. Fått en bebis som sover på dagen. De flesta dagar sover Elliot 2 x 1,5 timmar och det gick bara av sig själv. Tidigare sov han så här.
4. Vandrat i Sibbo runt fina Gumbo med Patrik och Elliot.
5. Plockat vinbär. Inga blåbär hos oss i skärgården, blä.
6. Köpt parhus! Vi är halvt inflyttade redan och älskar huset.
7. Renoverat i nya hemmet, målat och lite till.
8. Läst ut årets första bok. Läsning har tydligen inte varit prio under bebisåret.
9. Varit på roadtrip i Åboland, besökt Mathildedal och Åbo.

SOMMAREN 2020

10. Restaurerat två stolar på lande (work in progress).
11. Njutit av sol och mat i Hangö med vänner.
12. Varit på 8-månaders koll med Elliot. Allt såg riktigt bra ut.
13. Sagt hejdå och ses senare åt kära vänner som flyttat utomlands.
14. Agerat mäklare och haft lägenhetsvisningar.
15. Sålt vår lägenhet. Saknar redan vårt fina Drumsöboende, drömlägenheten.
16. Picknickat och grillat med kompisar och barn, så ofta som möjligt.
17. Spelat Hashi på telefonen i timmar. Så roligt!
18. Firat alla familjens sommarfödelsedagar, speciellt de som fyllt jämt.
19. Simmat mycket i havsvatten med temperaturer mellan 15 – 24 grader.
20. Njutit av livet med vår gående, klättrande och babblande superglada bebis här hemma.

Har alltså haft en oförskämt bra sommar – och sommaren fortsätter ju faktiskt ännu någon månad till. Hoppas din sommar också varit fantastisk!

Inlägg om sommarresorna följer..

2 tankar om “20 saker jag gjort sommaren 2020

  1. Klokt att ta bloggsemester! Som du säger, ibland kommer livet emellan och ibland behöver man ladda batterierna med annat. Jag som numera följer din blogg regelbundet väntar hellre lite längre med att få läsa uppdateringar än att du ska känna dig stressad med att behöva lägga inlägg “bara för att” liksom när livet har så mycket annat som pockar på.
    Flytt och småbarn tar ju liksom upp tillräckligt mycket tid ändå.
    Härligt att höra att sommaren i dessa knepiga tider ändå varit så fin det går och välkommen tillbaka!

    • Hej Agneta! Tack för dina fina ord. Det är precis som du säger så viktigt att inte vara för strikt mot sig själv utan våga ta paus. I det långa loppet blir det helt klart bättre så! (: Tack, nu fortsätter vi höras här under hela hösten! Ha det bra (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.