← Tillbaka

Vi har köpt hus – flyttar till Esbo!

  Vi har köpt hus - flyttar till Esbo!

  Jag är och har alltid varit företagsam och älskat att ha många grejer på gång samtidigt. I mitt liv har ofta flera jobb, hobbyn, pysselprojekt, parrelation och kompisar gått hand i hand. Att planera in mycket har fungerat som en sköld mot att passiveras, vilket jag nästan varit överdrivet rädd för.

  Efter att Elliot kom till oss och mot slutet av graviditeten fick jag ändå dra ner på mitt tempo med sådär 90%. Har fått lära mig att bara vara, utan att behöva vara produktiv samtidigt. Tror det har gjort mig gott och har älskat möjligheten att spendera all tid med Elliot och Patrik.

  Men, för att vara ärlig, nog har det kliat i fingrarna att få hugga in ett nytt stort projekt parallellt med bebislivet.

  Så för en månad sen kastades jag tillbaka in i något sånär som mitt gamla liv. Vi lever nu fullpackad period, där planer ska göras, samtal ringas och beslut fattas. En spännande tid som har lett till att vi köpt en parhuslägenhet i Esbo!

  Drömlägenheten - Vi blir Esbobor och får egen gård

  Drömlägenheten – Vi blir Esbobor och får egen gård

  Vi har redan för flera månader insett att vi vill flytta till större. 55 kvm på tre personer är mysigt, men tror vi alla kommer njuta av lite mer svängrum.

  Var någonstans och hur vi vill bo har vi länge bollat med fram och tillbaka. De viktigaste kraven för oss var att lägenheten skulle vara nära en metrostation västerut från Kampen, ha gård, stora fönster och minst tre rum. Och så plötsligt hittade vi den lägenheten, budade och vann!

  Det är galet hur snabbt hela processen från att man hittat lägenheten tills att man äger den går. Det som tar tid är att hitta den, men sen säger det bara swooosh så står man där med en ny lägenhet.

  Vi kommer att få flytta in redan den 1 augusti, så har väldigt mycket att fixa och koordinera nu. Vi kommer inte renovera lägenheten innan vi flyttar in. Den är i gott skick, så kommer bara måla lite och sen bo in den innan vi bestämmer oss för vad vi ska göra där.

  Är så otroligt ivrig! Tänk att vi redan sommaren 2020 kommer att få njuta av vår massiva gård.

7 tankar om “Vi har köpt hus – flyttar till Esbo!

 1. Wohoo!!! Grattis Malin! Så roligt. Kommer gärna och rastar min valp i din trädgård inom en snar framtid.

  Vi la också ett bud igår på en lägenhet men blev överbudade samma dag. Vi ska se hur länge vi slåss annars letar vi vidare :)

  Igen stort grattis!!!!

  • Jeee, tack Lina❤️ känns så bra med flytten! O välkommen när som helst – ska bli jätteroligt att se er igen. Vi hörs efter semestrarna om träff!

   Och lycka till med bostadssökandet, det känns nog stundvis lite segt.. men löser sig såklart!

 2. Vad roligt med ny bostad! :) Vi har nu efter 1,5 år i vårt hus bott in oss så pass att det börjar vara tid för någon form av förändring här. När vi köpte huset så var det i gott skick och vi behövde/ville inte ytrenovera alls. Så skönt! :) Lycka till med flytten!

  • Tack snälla! Ja, det bästa är ju att kunna bo och känna efter hur man verkligen vill ha det. Skönt med en smidig flytt också. Vi står nu mitt i flyttkaoset och håller tummarna för att allt går enligt plan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.