← Tillbaka

Feedbacken jag fick på min blogg

Feedbacken jag fick på min blogg

I december bad jag för första gången er om feedback på den här bloggen. Det var inte bara lite nervöst. Jag menar, skulle jag få några svar alls? Eller vad om all respons bara var negativ?

Det visade sig att jag inte hade något att vara rädd för – ni som läser den här bloggen är fantastiska!

Det visste jag å andra sidan redan, men att svart på vitt få det bevisat är en härlig känsla. All fin respons jag fick känns som en varm och gosig julklapp. Det är dessutom den bästa extramotivation till det här året för att skapa en ännu bättre blogg.

Men vad tycker ni då riktigt om bloggen? Vi tar en titt på det.

Bloggen malinlundsten.com enligt er - Feedback på bloggen

Bloggen malinlundsten.com enligt er – Feedbacken jag fick

Jag bad er först om lite bakgrundsinfo. Nästan 70% av er som svarade läser min blogg en eller flera gånger per vecka, ett ödmjukt tack för det! Ni har hittat hit främst via Google sökningar och sociala medier (inte FB till min förvåning).

Inläggen som intresserar mest är generellt sett alla förutom marknadsföringsinläggen. Reseinläggen var en klar favorit (vilket jag är väldigt glad över!), men också mina vardagsinlägg var omtyckta.

Marknadsföringsinläggen verkar vara en vattendelare, då flera av er som följer bloggen ursprungligen hittade hit via marknadsföringen medan andra alltid hoppar över dem. Kommer ändå fortsätta med mina marknadsföringsinlägg, fast har lite nya planer för hela den biten för i år. Vi talar mer om det senare.

Ni önskade mest mer resetips på resor i Finland – så det kommer jag självklart att bjuda på i år! Med bebis tror jag det både kommer vara lättast och roligast att resa så mycket som möjligt i Finland. Ser verkligen framemot det.

Allmänt gillade ni bloggens utseende och design, samt innehållet. Fick så många fina kommentarer som gör mig så otroligt glad! Kommer gå tillbaka till era svar åtminstone varje gång det blir bloggsvacka – med så här fin respons kan man inte annat än bli glad och göra sitt bästa även framöver.

Tusen tack för era svar!

Tusen tack för era svar!

Vill än en gång tacka er för att ni tog er tid att svara på mitt formulär! Det gör mig så himla glad och lycklig. Tack för att du läser min blogg! Vi ska göra 2020 till det bästa bloggåret någonsin.

Vill du ännu ge feedback på bloggen går det mer än bra. Formuläret hittar du här och kommer kolla svaren om någon månad igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.