← Tillbaka

Mina minst lästa blogginlägg 2019

Mina minst lästa blogginlägg 2019

Brukar inte vara den som gräver ner mig i mina misslyckanden och brukar försöka se allt i livet så positivt dom möjligt. Förra året dök jag ändå ner i vilka av mina blogginlägg som inte varit populära. Eller de som i alla fall inte blivit så lästa av någon orsak.

De inläggen som inte fått den kärlek de förtjänat under 2018 hittar du här. Eftersom inlägg på min blogg oftast är rätt informativa och tenderar leva längre än en vecka, så har jag kollat hur de gått för de inläggen så här ett år senare.

Impopulära inlägg 2018

Inlägget Hur skapar man ett bra säljmaterial? har under 2019 haft nästan tre gånger mer läsningar än under 2018. Även lästiden har förlängts med över 1,5 minuter till medeltalet 5,44 minuter för inlägget. Vackert så!

Mitt inlägg om vår långhelg i Stockholm förra året har å sin sida haft 11 läsningar under 2019. Ingen klickmagnet kan man klart säga, men så är också inlägget mer personligt än långlivat.

Det minst lästa inlägget förra året handlade om sommarkortet i Zell am See och där har det hänt grejer! Under 2019 hade inlägget 12 gånger mer läsningar än under 2018. Lästiden av inlägget har fördubblats till nästa 5 minuter och bounce raten är väldigt låg. Helt klart ett inlägg som är värdefullt ännu långt senare.

Men nu över till årets bottennapp – eller nästa års hittar!

De minst lästa inläggen på min blogg 2019

De minst lästa inläggen på min blogg 2019

Det tredje minst lästa inlägget under 2019 var mitt inlägg om vår kompishelg med vandring och mys i finska Joutsa. Inlägget är långt av privat slag, ett fint minne för mig, kryddat med lite vandringsinspiration. Därför förstår jag att det inte är ett inlägg som kommer leva flera år eller som man känner man bara måste läsa.

Det näst minst lästa inlägget på min blogg i år är en liten miniguide hur jag tar hand om alla våra växter hemma hos oss. Det här inlägget är kanske inte direkt i min nisch, vilket kan vara orsaken till att det inte varit så populärt. Om man tittar på mitt liv utanför bloggen är våra växter ändå i en väldigt central del, så är rätt nöjd med inlägget.

Det minst lästa inlägget på min blogg år 2019 är ett marknadsföringsinlägg. Personligen är jag lite besviken över det, eftersom jag alltid lägger ner mycket arbete och min kunskap i dessa inlägg. Å andra sidan är det publicerat nu i december, så det kan vara en helt annan situation nästa år.

Inlägget som handlar om problemlösning i marknadsföring är ändå kanske lite överkurs om man är ny till marknadsföring. Så förstår att det här inlägget inte är för alla.

minst lästa blogginlägg 2019

Då kollar vi igen hur det gått för inläggen nästa år! Hoppas lika bra som mina tre sämsta förra året.

Har du kollat vilka inlägg som hamnat längst ner på listan för dig i år?

2 tankar om “Mina minst lästa blogginlägg 2019

    • Ja och på samma gång lyfter man dem lite igen om någon kanske, mot förmodan, skulle vilja läsa dem! ;) Har du kollat upp vilka som är dina minsta lästa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.