← Tillbaka

Mina mest lästa blogginlägg 2019

Top 5 blogginlägg 2019 på min blogg

Förra året delade jag med mig av mina mest och minst lästa blogginlägg under 2018. En inläggstyp jag själv tycker är både rolig att skapa och läsa. Därför tänkte jag dela med mig av den här statistiken i år igen.

Vi börjar med mina top fem mest lästa inlägg 2019 av alla mina 126 stycken publicerade bloggar.

Vad har mina mest lästa inlägg gemensamt?

Vad har mina mest lästa blogginlägg gemensamt?

Mina fem mest lästa inlägg under 2019, som också är skrivna under detta år har alla en intressant gemensam faktor. De är alla reseguider och informativa sådana. I sig är väl det inget konstigt, reseguider är kanske de blogginlägg som tar mest tid att skapa och jag är otroligt glad att allt det arbetet jag lägger ner på dem också uppskattas av er läsare.

Lite förvånad är jag ändå över att inget marknadsföringsinlägg ens nådde top tian i år. De är också stora produktioner och får väldigt mycket oftare positiv feedback och tack på mina marknadsföringsinlägg än reseguiderna. Tydligen ses ändå denna blogg främst som en reseblogg – vilket jag självklart är väldigt nöjd över!

Men över till min top femma av blogginlägg 2019. De är alla skrivna i början av året vilket pekar på att mina inlägg lever längre än publiceringsdatumet. Under årets lopp har det samlat läsningar som nyare inlägg inte hunnit med. Skulle jag analysera 2019s inlägg i slutet av 2020 skulle listan alltså kunna se väldigt annorlunda ut.

Mina mest lästa inlägg 2019

Top 5 blogginlägg 2019 på min blogg

1. Guide till ditt första besök i Paris – En mysig Parisguide med allt du inte får missa under ditt första (eller femte) besök i staden. En kompis till mig bor i Paris och hon visade oss runt i staden under några härliga vårdagar.

2. Stor reseguide till Seoul – Denna fantastiska stad med så mycket att se och göra. Seoul var en upplevelse jag aldrig kommer att glömma och den här guiden är smockfull av inspiration.

3. Sevärdheter i Hamburg – En guide till en europeisk pärla som är lätt att ta sig till med tåg. delar med mig av mina bästa tips till staden.

4. Koreansk matguide – Reser man till Seoul vill man säkert äta gott. Min matguide till Sydkorea har väckt mycket förundran – den koreanska matkulturen är bra speciell!

5. Allt du behöver veta om att resa till Sydamerika – En guide med en massa bra tips, erfarenheter och svar på frågor om Sydamerika.

En bra mix av länder och världsdelar tycker jag! Hela världen är intressant och jag är glad att kunna erbjuda tankar och information från flera delar av vår värld.

Hoppas att under 2020 fortsätta vara en källa för reseinspiration. Kom ihåg att du alltid kan höra av dig med inläggsönskningar om det är något speciellt inlägg du önskar läsa från någon destination.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.