← Tillbaka

Mina målsättningar för 2020

Mina målsättningar för 2020

Om jag 2019 hade svårigheter att spika målsättningar för året, var det desto lättare att göra det för 2020.

Inför det gångna året hade jag två målsättningar: att uppehålla det liv jag var så nöjd med och satsa mer på hobbyn och fritid. Kan väl säga att jag misslyckades på den första punkten i och med att hela livet förändrades, men det blev ännu bättre som så. Den andra punkten känner jag ändå att lyckades, då hela förra året var väldigt mycket fokus på att göra precis allt sådant vi ville innan bebisen föddes.

Om jag ifjol hade stora och flummiga mål är årets mål motsatsen. De är fler, mindre och mer mätbara. Så vi tar en titt på vad jag önskar mig av 2020.

Mina målsättningar för 2020

Mina målsättningar för 2020

Har delat in mina målsättningar i olika kategorier för att se till jag får en bra balans i min vardag. Kommer antagligen att vara hemma med Elliot större delen av året, så vill ha aktiviteter och program som balanserar upp bebisvardagen. Har efter tre månader hemma insett jag fortfarande, också efter att Elliot kom, behöver flera järn i elden för att må som bäst.

Jobb och företag – Eftersom jag är hemma kommer fokuset på jobbfronten att ligga på planering. Jag vill få klarhet i vartåt jag vill att min karriär går då jag går tillbaka på jobb. Jag vill också få klarhet i vartåt jag vill ta den här bloggen. 2019 växte besökarantalet väldigt mycket, så i år är tanken att fundera hur jag integrerar bloggen i mitt företag och ser den som en mer väsentlig inkomstkälla än tidigare.

Hem – I slutet av året hoppas jag vi har hittat ett nytt drömboende. Vi letar redan nu, men har hårda kriterier så den perfekta lägenheten kan ta länge att hitta. Att flytta i slutet av året är ändå min målbild.

Relationer – Eftersom jag (och Patrik) spenderar tid med Elliot så gott som 24/7 är mitt mål för 2020 att hänga med Patrik på tumis en gång i månaden. Vår första dejtkväll är inplanerad i februari och då ska vi på restaurang med femrätters middag och vinpaket. Väntar på det!

Fritid – Önskar komma igång med egen motion utöver dagens alla vagnpromenader. I dagsläget promenerar vi så mycket, så orken att göra annat utöver det finns inte riktigt. Målet är att komma igång med hemmayogan igen och yoga fem gånger i veckan som tidigare. Det kommer göra gått åt kroppen som genomgått en graviditet och nu är mitt i bebislivet med en liten som helst sover i hamnen.

Fler mer allmänna mål för 2020

Fler mer allmänna mål för 2020

Under 2020 önskar jag också att få resa med Elliot. Vi har ännu inte planerat något konkret, men att hälsa på min syster i Göteborg hoppas jag vi får göra snart!

Vill också spendera mycket tid i Ekenäs, men eftersom vi behöver båt för att komma ut till ön får vi ännu vänta ut vintern. Men sen har jag på känn vi kommer att spendera mycket tid där.

För mig känns det alldeles fantastiskt att igen ha målsättningar och planer. Under 2019 kändes det som att vi mest väntade på Elliot så nu tar jag igen kontroll över livet och formar det som jag vill.

Har du målsättningar och planer för året? Hur ser de ut?

2 tankar om “Mina målsättningar för 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.