← Tillbaka

God jul från oss – en jul hemma

God jul från oss - en jul hemma

I år firar vi god jul hemma. Det är Elliots första jul och också den första julen jag och Patrik spenderar tillsammans. Vi har inga storslagna planer på agendan, utan kommer spendera lugna jular med familjen.

Julen kommer säkert ändå att vara ett äventyr nu då Elliot är med. Ett nytt sorts äventyr!

Tidigare år har vi i min familj ofta gjort något på julen. Rest bort eller spenderat julen i skärgården. Vi är ingen extrem julfamilj och att skapa nya traditioner utöver de vi redan har hör var jul till. Därför har det heller aldrig varit superviktigt för mig och Patrik att vara tillsammans på julen. Vi har ju alla andra dagar på året att vara tillsammans.

I år då det är Elliots första jul skulle det ändå kännas märkligt att fira på olika håll, så nu slår vi ihop vårt firande. Kommer att vara julafton hos min familj och juldagen hos Patriks. Blir alltså en dubbeljul.

Nu ska vi köra igång med julpysslet (kod för de julklappar vi ska pyssla ihop. De få julklappar vi ger, köper vi inte utan fixar själv) och sedan bara fortsätta njuta av julledigheten. Min syster är här från Göteborg och Patrik är ledig i nästan tre veckor, så har mycket att vara glad över den här julen.

Önskar dig en riktigt god jul och hoppas den blir jättemysig! Vi hörs igen innan nyår då jag publicerar min årssammanfattning av reseåret 2019. Ett av mina favoritinlägg under året. Så härligt att drömma sig tillbaka till alla de resor man varit med om och samtidigt inspireras till nästa år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.