← Tillbaka

Feedback på bloggen – Behöver din hjälp!

Feedback på bloggen - Behöver din hjälp!

Nytt år och nya tag – eller vad man nu brukar säga! I varje fall har jag funderat mycket på min bloggs framtid och vart jag vill ta den under vårt nästa decennium.

Min vän och bloggkollega Sanna skrev för någon månad sedan ett så fint inlägg om hennes bloggs kommande dagar och varför bloggen idag är en ännu viktigare plattform än några år tillbaka.

Jag skriver under varje ord i det inlägget.

För mig växer år för år min bloggs betydelse för mig. Jag är glad och stolt över att ha skapat detta online rum och över åren format det exakt så som jag vill ha det. Bloggen lever och utvecklas med mig, men mina centrala teman resor och marknadsföring förblir.

Är också så glad och tacksam över att se ni är så många som uppskattar denna blogg. Så många som läser inläggen, kommenterar eller hör av er på email, samt återkommer till mina reseguider eller marknadsföringstips! Ett gigantiskt tack!

Att skapa denna blogg är roligt – men att ni också tar del av den och bidrar med era tankar gör det hela 100 gånger roligare!

Nytt år 2020 - behöver din hjälp med bloggfeedback

Nytt år 2020 – behöver din hjälp med feedback på resebloggen

Inför det nya året vill jag ta den här resebloggen till nästa nivå. Utveckla den ytterligare och se till att våra kommande år tillsammans tar den riktning vi vill.

Jag har en själv en massa roliga, nya och spännande planer för bloggen. Utöver dem skulle jag vara ytterst tacksam om du ville hjälpa mig med lite feedback eller tankar kring bloggen!

Ge feedback på resebloggen malinlundsten.com

Här ovan hittar du länken till mitt feedbackformulär. Du kan ge feedback anonymt eller med namn, fylla i så mycket eller lite du vill, eller bara skicka en peppig kommentar!

Jag hoppas du hör av dig! Det här blir första gången under bloggens historia som jag ber om feedback. Så är lite nervös.

Tack på förhand – och jag är så lycklig över att just du läser min blogg!

3 tankar om “Feedback på bloggen – Behöver din hjälp!

  1. Vad kul att du vill att läsarna ska ge feedback, tycker det är ett ypperligt sätt att få utveckla bloggen :) Ska självklart svara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.