← Tillbaka

Bebisbubblan + Resebebisens namn

Bebisbubblan + Resebebisens namn

Det tog inte många dagar innan jag insåg vad bebisbubblan var. Ett koncept jag tidigare tänkt var smått överdrivet och lite fånigt. Men nu, då vi har fått spendera en hel månad med vår lilla bebis vet jag också att bebisbubblan är mer än verklig.

Dagarna har sprungit fram utan att vi gjort mer än stirrat på vår söta lilla pojke.

Rutiner har vi nästan inga av ännu. Det närmste rutin vi kommer är att jag eller vi går en vagnpromenad de dagar det inte regnar småspik. Viktigast här är att jag får röra på mig mellan allt soffsittande och matande.

Utöver det har vi har haft mycket gäster och nu då Patrik jobbar igen träffar jag och Lillkillen vänner, familj och nya bekanta på olika caféer, åker mycket metro och lär känna varandra bättre och bättre dag för dag.

Livet i bebisbubblan med en månad ung bebis

Livet i bebisbubblan med en månad ung bebis

Hittills går bebislivet förvånansvärt bra. Lillkillen är oftast lugn, snäll och jätteglad då vi är på äventyr. Dagarna vi bara är hemma är han mycket mer gnällig av någon orsak.

I någon veckas tid hade han jätteont i magen men då vi slutade ge honom D-vitamin försvann det av sig själv. Rådgivningen var inte glad över vårt beslut, så nu försöker vi långsamt återintroducera vitaminer i hans liv. Hoppas han nu tål dem bättre..

Han var en stor bebis då han föddes och vi har fått jobba hårt på att han ska fortsätta vara det. Nu har han börjat gå upp bra i vikt, men den första månaden var det lite si och så med den saken och vi har sprungit mycket på rådgivningen och vägt honom.

Vår Resebebis heter Elliot!

Vår Resebebis heter Elliot!

Under julen har vi tänkt åka på vår första familjeresa. Planen är Estland och var redan riktigt taggad – tills mamma påminde mig om att Lillkillen inte har ett pass. Eller ett officiellt namn ännu för den delen heller.

Vi har ändå bestämt oss för ett namn på den lilla, så bara Elliot blir bokförd ska vi ansöka om pass. Hoppas vi hinner under julen, annars får vi vänta med resandet tills 2020. Jag tror ändå jag är mer ressugen än vad han är, så gör verkligen inget om den skjuts fram.

Allt som allt har det mest varit en fantastisk månad med Elliot! Mestadels naturligare och oftast lättare än jag vågat hoppas på. Så såklart önskar jag livet som en liten familj fortsätter så här.

2 tankar om “Bebisbubblan + Resebebisens namn

    • Haha oj. Men ja, jag är inte den som delar med mig mycket om graviditet och bebis – men visst har vi fått en härlig liten resebebis! ❤️ Han kom 8.11 så väldigt jämngamla är de små!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.