← Tillbaka

Resebebisen är här!

Resebebisen är här!

Några dagar innan beräknat datum föddes vår resebebis. I god tid som sin pappa och ivrigt mot nya äventyr som sin mamma.

En liten novemberbebis som vi idag blir en hel vecka gammal!

Hans första vecka på utsidan. Ja, han är en pojke, vilket nu känns så självklart trots att jag själv gissade på flicka under så gott som hela graviditeten. Känns så roligt att vi nu äntligen får lära känna varandra på riktigt och inte mer bara spekulera och gissa oss till vem personen som i magen kan vara.

Och han är helt underbar!

Resebebis

Den första veckan har varit väldigt mysig och lång. Har på samma gång haft så mycket mer tid än jag trodde man skulle ha med en nyfödd, men samtidigt bara springer dagarna förbi då man matar, matar, matar och myser med bebis.

Mat är något han behöver en massa av, känns det som. Redan då han föddes var han över 4 kg och hela 54 cm lång, så det krävs mycket att uppehålla de måtten.

Det har ösregnat så gott som varje dag den här veckan, så vi har bara varit ute på promenad en gång. Men den promenaden gjorde så gott för både kropp och själ. Jag njuter enormt av att inte vara gravid mer. Så skönt att orka igen. Inser att jag kanske säger det här för tidigt, snart kommer vi säkert vara slut på grund av sömnbrist istället.

Hela bebislivet känns väldigt härligt men samtidigt ännu så främmande. Men ser nu med resebebisen på utsidan ännu mer framemot den här resan!

12 tankar om “Resebebisen är här!

  1. Stort grattis till er nya fina familjemedlem. Herregud, första gången i mitt liv jag har fel på gissning av pojke/flicka. Var också helt säker på att det var en tjej. Så roligt att han är här nu! Ser fram emot att träffa er! Stor kram och massa kärlek!

    • Tack snälla Lina❤️ haha, oj nej! Och all hokus pokus med nålar som snurrar över magen visade sig stämma ska bli så roligt då Bernie också är här och vi får babymysa tillsammans! Kramis!

  2. Stora gratulationer från mig och bebis som äntligen kommit till världen! Är så glad för er skull.
    Nu njuter vi av en mysig vinter. ❤

    • Tackar så mycket Tina <3 Det kommer verkligen bli ett spännande äventyr, både att se världen och hemmalivet genom hans ögon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.