← Tillbaka

Mina höstplaner 2019 – smått och väldigt stort!

Mina höstplaner 2019 - smått och väldigt stort!

Mina bloggkompisar Kugge och Jennifer har båda de senaste veckorna skrivit om sina planer inför hösten. Tyckte det var superrolig läsning och väldigt inspirerande på samma gång!

Bestämde direkt att mina höstplaner är något jag vill dela med mig av. Jag har nyligen hoppat tillbaka in i vardagen efter en lång och härlig semester i Ekenäs och Norge, så känner mig mer än redo att nu blicka framåt.

Mina höstplaner 2019

Mina höstplaner 2019

Simklubben. Tillsammans med några kolleger brukar vi regelbundet simma och äta frukost innan jobbdagen börjar. Vår hobby har varit på paus under sommaren, men nu drar vi igång igen!

Landehelg med mina tjejkompisar. För två år sen firade vi senast en helg i Joutsa med vandring, god mat och skratt. Nu är det äntligen dags igen!

Resa till Rom med Patrik. Jag och Patrik önskade oss ännu en resehelg ihop på tumis innan vi blir föräldrar. Vi åker till Rom med planen att mysa runt och äta gott. Ser så framemot det!

Helger i Ekenäs. Önskar hinna ut till vår skärgårdsholme ännu många gånger under hösten.

Sluta jobba. Inte många veckor kvar nu tills mammaledigheten börjar! Galet hur vardagen kommer att förändras då inte veckorna reserveras för jobb.

Planer för hösten 2019

Kräftskiva med kompisar. En kräftskiva i Hangö med vårt kompisgäng är inplanerat inom en snar framtid.

Fixa allt klart inför bebisens ankomst. Vi har ännu inte börjat köpa eller fixa något inför bebisens ankomst, så det kommer vi ta tag i nu under hösten! Kommer antagligen handla online, då vi inte har bil och det känns smidigast så då man ska ha mycket. Kanske går på en eller annan loppis för kläder!

Gå på teater med kompisar. Teaterträff med mina kompisar – ser framemot en kulturell höst!

Läsa mer och promenera varje dag. Hör till min kulturella höst att läsa mer böcker och fortsätta promenera varje dag!

Få barn. Från och med november månad har jag inte planerat in något. Där i tiderna kommer vår resebebis, så har tänkt vi tar det lugnt, lär känna den nya personen och sen utifrån det gör upp planer inför nästa år. Kommer att bli så spännande!

Alla härliga planer 2019

Alla härliga höstplaner 2019

Allt jag önskar göra under hösten kommer jag ändå inte att hinna med. Kommer antagligen inte kunna åka till min syster i Göteborg som jag brukar varje höst – men hoppas hon hinner komma hit istället! Dessutom är jag sugen på att motionera mer, men känner att jag även är lite begränsad här så får vänta med det.

Ser helt extremt mycket framemot den här hösten och allt vad den för med sig! Kommer bli så otroligt roligt med alla, stora som små, förändringar.

Hur ser din höst ut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.