← Tillbaka

Semesterplaner 2019 – ledigheten är här!

Semesterplaner 2019 - ledigheten är här!

Så är äntligen den efterlängtade semestern här för mig också! På fredagen kommer jag att checka ut från jobbet för att i många långa veckor njuta av semester och att göra precis vad jag vill med mina dagar.

Det har varit en väldigt intensiv vår både på jobbet och hemmaplan. Intensiv i den allra bästa meningen, men trots det har det varit mycket att stå i med.

På jobbet har jag både fått befordran och utmärkelse för bra jobb. Känns såklart superkul och viktigt, men det betyder också att det är många arbetstimmar och hårt jobb som ligger bakom.

Dessutom väntar jag och Patrik barn till hösten, så våren sprang förbi i en lite overklig dimma. Var dessutom väldigt trött under de första månaderna, så orkade hålla skenet uppe på jobbet, för att sedan somna på soffan klockan åtta.

Semesterplaner 2019 - sommaren är lång

Semesterplaner 2019 – sommaren är lång

Vi har redan i sommar gjort så mycket kul. Som att fira midsommar i insjöfinland och skärgårdshelg med kompisar. Det bästa är ändå att vår semester ligger framför oss i sin helhet.

Semesterplanerna är många för i år men väldigt lösa och chill. Vår plan var att inte ha några planer, så i princip misslyckades vi med det. Fast sommarens agenda är ändå för perfekt och passar oss, för att vi ska kunna harmas över det.

Eftersom vi har sommarbil kommer våra aktiviteter att snurra kring den.

Semesterplaner 2019

Vi kommer att åka på roadtrip runt i Norden! Åker norrut i Finland och planen är att vandra i finska, svenska och norska Lappland i den mån jag kan, samt njuta av den underbara naturen.

Är det riktigt myggigt eller kallt åker vi kanske söderut i Norge och Sverige. Vi får helt enkelt se!

Annat vi planerat in är att spendera mycket tid i skärgården i Ekenäs. Vi kommer också att ha två släktfester, med både mammas och pappas släkt. Så mycket partaj blir det också för att väga upp de lugna dagarna i skärgården och naturen.

Allt som allt en sommar som ser ut som oss

Allt som allt en sommar som ser ut som oss

Det kommer bli så skönt med semester och lugn! Att få ha den här sommaren tillsammans innan hösten och bejbin är så värdefullt. Njuter av varje dag vare sig det är jobbdag eller helg. Men vet att jag kommer njuta ännu lite extra av semestern!

Hoppas din semester också ser ut som du vill – vad för planer har du?

2 tankar om “Semesterplaner 2019 – ledigheten är här!

  1. Spräcker man inte alltid sina sommarplaner? :D
    Känns så för våran del iallafall, säger man att man inte ska planera – så planerar man för mycket, och tvärtom :P

    • Haha, jaa så är det kanske? Det är kanske det som är det ultimata med sommaren, man kan aldrig gå efter en plan ;) Härligt är det ändå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.