← Tillbaka

I höst får vi en liten resebebis!

I höst får vi en liten resebebis!

Det är verkligen sant. I höst, just innan vintern, kommer vi att ha en ny liten person med på vår resa. Jag och Patrik väntar bebis i november och blir föräldrar!

Har varit en rätt överväldigande vår med mycket att smälta och ta in. Tror det tog en bra månad för oss att verkligen förstå vi kommer vara tre i vår lilla resegrupp inom en snar framtid.

Nu då den första överraskningen från våren lagt sig, har känslorna bytts ut mot förväntan och glädje över att ta nästa steg tillsammans med Patrik. Mycket i våra liv kommer säkert att ändras till hösten men vet att det kommer att bli riktigt bra!

Ser väldigt mycket framemot att få göra den här nästa resan tillsammans!

I höst får vi en liten resebebis!

Resebebis påväg: förändringar i livet och på resebloggen

Mycket kommer säkert att förändras i våra liv. Därför känner vi nu, att vi vill hålla fast i sådant som är vi just här och leva sommar fullt ut. Vi är båda nöjda, trygga och glada i livet och kommer därför att inte göra några stora förändringar innan bebisen!

Det betyder till exempel att vi kommer stanna i vår lägenhet så länge det känns bra. Vi vill vara nära jobb, vänner, livet och tror att vi ryms i vår lilla lägenhet i en tid till.

Dessutom hoppas vi kunna fortsätta resa mycket med vår bejbi. Kanske inte lika spontant och häftigt som idag, men vi hittar definitivt på äventyr som passar oss alla tre i framtiden!

Ännu har vi inte planerat så mycket inför framtiden. Känns som att det mesta som händer nu inte är grejer som vi kan påverka. Är bejbin en hetlevrad person som jag kan vi ha händerna fulla med vardagen de följande åren, men om den ärver Patriks lugn kan vi säkert planera och chilla mer.

Vi får helt enkelt se vad framtiden för med sig – och ser verkligen framemot det!

Har ni frågor om graviditeten, resebebisen eller annat är det bara att fråga. Har inte ännu planerat vad, om, hur mycket jag kommer dela med mig av det här på bloggen. Detta är trots allt en rese- och marknadsföringsblogg, men delar ändå med mig mycket av mitt liv. Och detta är ju i högsta grad en väldigt väsentlig del av mitt liv!

Så fråga på om ni har sådana, så vet jag vad ni vill läsa mer om.

25 tankar om “I höst får vi en liten resebebis!

 1. Woho stort grattis och välkommen till novemberklubben! Så himla bäst. Vilket datum har ni bf? Så glad för er! ❤️

  • TACK LINA <3 Har tänkt skriva till dig flera gånger - så roligt med novemberbebisar!! Vi har den 11.11, så snart bara månader dit, galet! När har ni? Och grattis till er också!<3

   • Tack!! Alltså känner mig SÅ töntig men blir så glad varje gång jag upptäcker att någon jag känner också ska få beeb den här hösten. Woop! Känner mig mindre ensam varje gång. Vi hade också 11.11 innan vilket jag tyckte var festligt eftersom det är Millahundens födelsedag. Efter ultraljudet blev vi flyttade till 16.11 så lite efter er. Kul om vi skulle föda samtidigt :D Hehe. <3

    • Haha, ne men vilket samanträffande!! Hur roligt som helst det här – känner ingen annan förutom er som ska få barn i november, så det är så härligt❤️ ska vi ses efter semestern för lite novemberbebis chill?

 2. Grattis till bebis! ❤️ Har ett stort lager med sjalar och selar hemma, om ni är intresserade. Kan komma väl till pass under era resor och ni slipper släpa på barnvagn

  • Tack Sandra❤️❤️ och vilket härligt erbjudande, tar tacksamt emot både sjal o sele! Vi har inget och är lite lost i djungeln. Kanske vi kunde ta en glass på kasinostranden nu under sommaren?

  • Åå låter som att du haft en bra sommar isf! Stöder paus från some och TUSEN TACK ❤️ det blir en spännande resa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.