← Tillbaka

Hyra bil: Viktigt att tänka på och mina bästa tips!

I reklamsamarbete med Hyrbilguiden.se

Hyra bil: Viktigt att tänka på och mina bästa tips!

Att skapa min egen resa och göra exakt det jag känner för skiner igenom i alla resor jag gör. Älskar att hoppa på cykeln och trampa långa dagsetapper till spännande ställen eller vandra i dagar. Älskar frihet helt enkelt!

Jag och Patrik äger inte bil. Kanske är just därför hyrbil den ultimata frihetskänslan för oss! Med bil tar vi oss ännu längre än med cykel och når ut till sådana fantastiska vandringar eller cykelleder vi annars inte kunnat drömma om.

Vi behöver och vill inte ha bil i vår vardag, men då vi reser och njuter av tiden utanför vardagen, ja då älskar vi att ha bil! Efter flera år, resor och äventyr med olika hyrbilar har vi blivit lite av experter på att hyra den allra bästa bilen för våra behov, till ett passligt pris.

I det här inlägget delar jag med mig några tips som är bra att tänka på då du hyr bil!

Mina bästa tips till att hyra bil för resan

Mina bästa tips till att hyra bil för resan

I samarbete med Hyrbilguiden.se delar jag med mig av mina tre bästa tips då du hyr bil för din resa. Det är alltid lite spännande att hyra bil, speciellt om man är utomlands, men med dessa enkla tips borde även denna bit gå som en dans.

1. Bekanta dig med utbudet – Det allra första tipset är ett självklart steg som många hoppar över. Alla länder har olika bilar som är populära till priser som varierar stort olika uthyrningsföretag emellan.

Med hyrbilsguiden.se kan du jämföra bilar från 1600 olika företag, i 170 olika länder och hela 22000 olika destinationer. Det ger dig en bra överblick av vilket utbud det finns dit du ska!

2. Bekanta dig med priset, men stirra dig inte blind endast på det – I processen att hyra bil lönar det sig att beakta mer än bara dagshyran. Många hyrbilar har en tillåten maximum distans du får köra per dag, så se till att den är tillräckligt hög för dina behov.

Dessutom finns det flera olika försäkringar, samt nivåer av självrisk att välja mellan och billigast lönar sig inte alltid. Det kan kosta dig dyrt om något skulle hända!

3. Boka i god tid – Hyrpriser på bilar tenderar vara billigare i desto bättre tid på förhand du bokar. Detta beror på att det då finns ett större utbud bilar att välja mellan. Därför rekommenderar jag att du bokar bil i samma veva som flyg eller hotell. Alltså i den stunden du bestämmer dig för att åka på resa.

Boka hyrbil via hyrbilguiden.se

Boka hyrbil via hyrbilguiden.se

Att boka bil via Hyrbilguiden.se är enligt mig ett bra alternativ av flera orsaker. Förutom att du får ett gigantiskt utbud och jämförelse av bilar, företag och priser, är sidan transparent med avgifter, körsträckor och försäkringar. Du får aldrig känslan av att du betalar för något du egentligen inte vill ha!

Med Hyrbilguiden.se bokar du den optimala bilen för dig i tre enkla steg. Skulle något ändå gå fel eller du bara har något du undrar över, så har du 24/7 kundservice 365 dagar om året. Inte så tokigt! Jag vet hur viktigt det är med snabb service då något händer och värderar detta högt.

Hoppas ni får en härlig bilsemester och hyrandet går lite smidigare nästa gång det är dags!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.