← Tillbaka

Jobbframgångar och att trivas så bra

Jobbframgångar och att trivas så bra

Vet ni, det är inte ofta man avslutar jobbveckan med det bredaste leendet på läpparna. Oftast har jag mer en skön känsla av helg i kroppen, samtidigt som en trötthet efter att ha gett allt under veckan lägger sig över mig.

Men igår var det bara lycka, stolthet och glädje jag kände då jag skuttade ut från marknadsföringsbyrån jag jobbar på.

Framgångar på jobbet - och den stora glädjen i det!

Framgångar på jobbet – och den stora glädjen i det!

Min Business Unit har möte sist på fredagen en gång i månaden och igår var det igen dags. Under mötet går chefen igenom våra resultat, lyfter upp aktuella frågor och aktiviteter samt går igenom annat viktigt.

Sist på mötet har vi alltid en sektion som heter Fun stuff och den kan handla om vad som helst.

På fredag sade chefen då vi hunnit så lång som till Fun stuff att dagens sektion är “short, but sweet”. Och så fylldes screenen av min bild.

Chefen ville lyfta mig för arbetet jag gjort under 2019 så långt. Vi hade precis sänt alla våra kunder en nöjdhetsundersökning och han berättade att jag i den fått bäst medeltal av alla på företaget. Samtidigt hade jag lyckats dubbla mitt försäljningsmål.

Fick champagne och ett kort som det stod You are awesome Malin på. Och det kändes så bra! Att bli belönad och uppmärksammad för att vara duktig och trevlig känns verkligen super.

Roligt att vara bra och trivas på jobbet

Roligt att vara bra och trivas på jobbet

Jag verkligen älskar mitt jobb! Att (nästan) varje dag få utmana mig själv, sträva mot målsättningar och samtidigt få lära mig mer av flera av Nordens bästa marknadsföringsstjärnor är ett privilegium.

Att dessutom känna att jobbet och personerna där uppskattar mig lika mycket som jag uppskattar dem, känns så väldigt fint.

Nu är jag och Patrik i Stockholm för en helg här. Äta gott och ta det lugnt på agendan. Ett bra slut på denna fenomenala vecka.

9 tankar om “Jobbframgångar och att trivas så bra

    • Tack snälla Pilla <3 Håller helt med och det värmer ju så hos mottagaren också. Är verkligen lyckligt lottad med en så peppande chef. Kram!

    • Tack Jennifer <3 Så glad över din fina kommentar!! Och ja, det är lätt att trivas i en peppande miljö - så viktigt för den egna motivationen också! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.