← Tillbaka

Helg i Paris med vänner, fotboll och Athis-Mons

Helg i Paris med vänner, fotboll och Athis-Mons

Jag tror jag kommit på lösningen till att bota vintertröttheten. Den trötthet som alltid sätter klorna i mig efter vintern då kroppen och knoppen inser man klarat hela vintern.

Receptet är kompisar och vårvarma gator i Paris.

Vår långhelg i Paris med fokus på att bara hänga tillsammans och njuta, blev utöver väldigt skrattig också väldigt innehållsrik.

Min Parisguide kommer senare, för nu vill jag dela med mig av vilka härliga dagar vi tre hade tillsammans. Det är bra underbart att resa med kompisar, speciellt om en bor i staden eller landet och det varit för länge sedan man senast sågs.

Kvalitetstid i Athis-Mons och fotbollsmatch i ParisKvalitetstid i Athis-Mons och fotbollsmatch i Paris

Kvalitetstid i Athis-Mons och fotbollsmatch i Paris

Min kompis bor ungefär en halv timme från Paris centrum, i Athis-Mons. Hon jobbar som fotbollsspelare och spelar sedan ett år tillbaka i Paris.

I Athis-Mons spenderar vi därför också mycket tid, både hemma hos min kompis och med att upptäcka området. Om morgnarna brunchade vi länge med färska croissanter från bageriet på hörnet, saftig frukt och gräddiga cappuccinos.

Vi hade så mycket att prata om så varje frukost drog ut på tiden, och vi avbröts alltid av att det var dags för Linda att åka iväg på träning för de tränar så gott som varje dag.

Fotboll i ParisFotboll i ParisFotboll i Paris

På lördag var det även matchdag och vi var inbjudna att se matchen som VIP gäster!

Efter lite strul med långsamma Überchaufförer sprang vi in på stadion 1 minut innan matchen började och hejade på Linda (och laget) genom hela matchen och högst av alla på stadion.

För hon var så bra!! Hon gjorde 2 och passade ett av matchens mål. Dessutom vann de 4-0. Det firade vi med laget och de andra i vippen med champagne och smaklösa snacks.

Så bra stämning efter vinsten!

Promenader i vårigt Athis-MonsPromenader i vårigt Athis-MonsPromenader i vårigt Athis-Mons

Promenader i vårigt Athis-Mons

Annat bra vi gjorde förutom att turista i centrala Paris, var att turista i själva Athis-Mons. Området är superbackigt, med mycket grönt, söta hus och fina parker.

Vi besökte herrgården i centrum och begravningsplatsen, blev skrämda av åsnan och picnicade under den varma vårsolen. Det var så varmt och härligt hela tiden, så man ville liksom inte annat än bara vara ute.

Vänner i Paris

Om kvällarna kom vi ofta så sent tillbaka från Paris att vi stupade i säng. Vi hade planerat in mys och spelkväll för kvällarna, men vi orkade helt enkelt inte med det en endaste kväll!

Det tyder på en bra semester om man efter en dag är så trött och har så ont i skrattmusklerna att man bara vill gå och lägga sig!Tipsar snart mer om vad mer det finns att hitta på i Paris!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.