← Tillbaka

Hälsar på kompis i Paris, kärlekens stad!

Hälsar på kompis i Paris, kärlekens stad!

Att den här våren skull bli resefylld hade jag inte vågat hoppas på vid årsskiftet. Där satt jag då i slutet av året och längtade efter äventyr, men kände mig samtidigt väldigt bunden av jobb och andra förpliktelser man har som vuxen.

Kan väl ändå utan att låta superskrytig säga, att jag är en rätt bra livspusslare efter 10 år av mycket resor och jobb. Så efter att ha pusha fram lite egna deadlines i företaget, jobbat hårt på jobbet och fixat med ledig tid hade jag plötsligt tid för både familjeresa, födelsedagsäventyr och nu vår länge planerade tjejhelg!

Jag och min kompis åker ner till Paris för att träffa vår kompis som bor där. Det kommer bli ett kärt återseende!

Välkomnar våren i Paris

Välkomnar våren i Paris

En av mina bästa kompisar flyttade efter 10 år runtom i Sverige, till Paris ifjol. Hon blev blixtförälskad i staden, livet och tempot och bjöd direkt in mig och vår kompis för ett besök. Som alltid då tre ganska fullpackade tidtabeller ska koordineras, var en gemensam långhelg inte det lättaste att hitta. Men då det finns vilja finns det en lösning. Eller hur man nu säger if there’s a will, there’s a way på svengelska?

Imorgon väntar oss alltså en romantisk långhelg i Paris! Vi ska välkomna våren och i min mentala bild ser jag jag oss tre i fladdriga sommarklänningar på vårvarma kullerstenar framför Eiffeltornet. En picnickorg har vi med oss med batong och bubbel. Och så sitter vi bara och njuter under ett körsbärsträd.

Får se hur mycket som stämmer in på den bilden. I alla fall kommer vi ha superroligt och skratta mycket! För det hade vi också under vår förra gemensamma resa till Hässleholm. Tror inte Hässleholm och Paris påminner särskilt mycket om varandra, men huvudsaken är ändå att vi äntligen åker på vår efterlängtade tjejhelg!

Vi hörs från Paris!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.