← Tillbaka

För gammal för att vara så här ivrig över födelsedagen?

För gammal för att vara så här ivrig över födelsedagen?

Då man fyller så många år som jag nu gör i år, borde man kanske inte vara så exalterad över födelsedagen. Men i år är jag det – och främst på grund av att dagen kommer att handla om så mycket mer än min födelsedag.

Det är faktumet att jag och min mamma fyller jämna år dagarna efter varandra som initierat årets firande. Det absolut bästa med årets födelsedag, är att hela min familj åker iväg på resa tillsammans för att fira!

Senast vi reste tillsammans allihop var 2017 då vi åkte till Milano för att hälsa på min yngsta syster som då bodde där. Sen dess har vi hälsat på min andra syster i olika konstellationer, men aldrig allihop rest iväg.

Men nu så, nu åker vi iväg till hamnstaden Hamburg!

Åka på födelsedagsresa - Fira födelsedag i Hamburg

Åka på födelsedagsresa – Fira födelsedag i Hamburg

Det är alltså min 30 årsdag och min mammas xx födelsedag (måste ta och kolla med henne hur åldersnojig hon är innan jag skriver ut siffror) som vi ska fira.

Planen är att bo på AirBnb tillsammans och strosa runt i stan på vädrets villkor. Ingen idé att fundera på huruvida vädret är bra eller dåligt, det är ändå februari i Europa, och då kan man bli erbjuden nästan vad som helst vädermässigt. Vi tar det som det kommer. Och blir det riktigt kalla vindar från Atlanten får vi sitta inomhus och snacka över några glas vin.

Sevärt i Hamburg - Vi behöver dina bästa tips!

Sevärt i Hamburg – Vi behöver dina bästa tips!

Vi har inte planerat in så mycket än, förutom att se miniatyrmuseumet, samt äta gott och antagligen mycket. Kännande min familj rätt kommer vi även överdosera på steg och promenera runt så gott som hela Hamburg.

Ifall du har besökt staden tidigare tar vi gärna emot lite tips på skojiga grejer att se och göra!

Kanske du vet om något trevligt ställe för en födelsedagsdrink? Eller något trevligt område?

Oberoende tror jag resan kommer bli mycket bra och ser verkligen framemot att åka iväg nu i helgen.

5 tankar om “För gammal för att vara så här ivrig över födelsedagen?

  1. Åh vad roligt, och grattis ! :)
    Vi, ja jag och Angelica fyller år på samma dag, firade våra födelsedagar i Sicilien, det var inte heller dumt :)
    //Ann

    • Tack snälla för gratulationerna! :) Låter så härligt med födelsedag på Sicilien – känns verkligen som ett vinnande koncept att slå ihop fler firanden och göra en kul grej av det!

  2. Grattis! Vad kul att fira födelsedagen utomlands. Förra året var första gången jag gjorde det, då var vi på Malta. Nästa år fyller jag jämnt så då hoppas jag att det också blir en resa någonstans. :-)

    • Tack snälla för gratulationerna! :) Och så härligt med Malta – hoppas det blir resa igen då du fyller jämnt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.