← Tillbaka

Inlägg 2018 som inte fick all kärlek de förtjänade

Inlägg 2018 som inte fick all kärlek de förtjänade

På min skala mätt skrev jag en himla massa blogginlägg under 2018. Fler än jag någonsin skrivit innan! Det blev totalt 152 inlägg, vilket betyder nära på tre blogginlägg per vecka under ett helt år.

Med tanke på att min inlägg dessutom ofta är av det längre slaget, oftast mellan 700 – 1200 ord, är det ingen liten summa ord jag vräkt ur mig i år. För er som inte orkade dra fram kalkylatorn kan jag berätta att det ligger mellan 105,000 – 182,400 ord.

Jag skulle såklart vilja se att alla mina inlägg blir uppskattade och hyllade, men sällan går allt som planerat. Efter att i förra veckan publicerat ett inlägg med mina populäraste inlägg år 2018, tänkte jag idag dela med mig av de inläggen som aldrig riktigt kom sig över tröskeln.

De inlägg som publicerades och glömdes bort.

Blogginlägg som statistiskt sett väckt lite intresse

Blogginlägg som statistiskt sett väckt lite intresse

På tredje plats nerifrån, alltså det tredje minst lästa inlägget är…Hur man skapar ett bra säljmaterial! Vah? Jag vet hur många av er som läser den här bloggen som är entreprenörer och trodde detta inlägg skulle gå åt som smör på heta stenar. Men icke. Kanske det är så att ni alla egenföretagare redan är så duktiga på offerter att ni inte behöver mer info?

Nästsista platsen tar mitt julmysiga inlägg från Stockholm. Besökte vänner och hade en härlig helg, men håller helt med er – detta var ett vardagsinlägg från mitt liv och som inte perfekt passar in min nisch som rese- och marknadsföringsbloggare. Slutsats, färre inlägg om min dag nästa år!

Och på sistaplats: det fantastiska sommarkortet i Zell am See! Alltså halå, vem gillar inte en bra rabatt på upplevelser? Går själv igång på hur bra detta tips är – och så bara intresserar det ingen annan? Fast detta kan vara ett inlägg som får lite SEO boost under nästa sommar då det igen är aktuellt att vandra i Kaprun och åka gratis liftar med sommarkortet!

Blogginlägg jag tycker att ha fått för lite kärlek

Blogginlägg jag tycker att ha fått för lite kärlek

I år skrev jag ett inlägg som svarar på frågan “Hur kan du resa så mycket?”. En fråga jag får väldigt ofta.

Inlägget gjorde ändå ingen succé och har någonstans längs vägen glömts bort. Det är ändå idag lika relevant som det var i mars då det skrevs. Önskar du resa mer i år rekommenderar jag inlägget Jag vill resa mera, men..

Önskar er en massa lyckade blogginlägg inför det nya året.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.