← Tillbaka

Allt är bra – så jag vet inte riktigt vart jag ska näst?

Allt är bra - så jag vet inte riktigt vart jag ska näst?

Har under hösten 2018 gått omkring med känslan av att allt är som det ska. Att allt är riktigt bra!

Jag är inte är den som brukar gå runt i katastroftankar och tänka på allt det hemska som kunde hända. Men jag strävar alltid efter något nytt och spännande. Ett projekt, en livsförändring. Kan inte riktigt bli av med känslan att jag borde vilja något mer, annat eller större.

Jag och mina systrar 2018

För jag har alltid velat framåt i livet. Har alltid jobbat hårt och oftast även rätt målmedvetet (i alla fall efter att jag var typ 18-19) för att ta nästa steg och känna nya utmaningar. Idag vet jag inte mer vartåt jag ska, för jag känner mig bara så nöjd där jag är.

Skulle helst bara frysa tiden lite och fortsätta livet som det är idag. Fast samtidigt litar jag på att allt blir bättre hela tiden. Att förändringar är välkomna och att det är lättast att handskas med dem om man själv är med och styr dem.

Därför tycker jag om att vara den som initierar förändringen.

Men att lära sig att vara i stunden är en viktig lärdom. Speciellt för mig som aktivt alltid strävar mot nya upplevelser och utmaningar.

Mina löften för det nya året 2019

Mina löften för det nya året 2019

På grund av denna nöjdhet, denna glädje i stunden har jag nu inför det nya året bestämt mig för att inte ge några nyårslöften eller sätta upp mål för mig själv att nå. Jag brukar alltid ha mål (sällan löften), men i år tror jag det är hälsosamt att låta det vara.

Sedan, om jag känner annorlunda i februari eller mars, är en annan femma. Det kan vara så att jag redan om någon månad har ny energi och drivkraft till att prova på något nytt. Kanske återuppliva min Youtube kanal eller gifta mig? Det får vi se.

Här och nu är jag så innerligt nöjd med allt. Så jag tänker bara njuta av stunden.

Så skål för det nya året! Oberoende om du har stora, små eller inga mål för det.

Hemma 2018 - allt är bra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.