← Tillbaka

Otippade hobbyn jag har – visste du det här om mig?

Otippade hobbyn jag har - visste du det här om mig?

Att resande är min största hobby och passion i livet är troligen ingen nyhet för dig som inte läser denna blogg för första gången.

Resandet har så länge jag kan minnas varit och är en viktig del i mitt liv. Jag älskar friheten och känslan av att hela tiden lära mig mer om vår mänsklighet, medmänskslighet, planet och kultur. Sådant som ibland glöms bort i mitt datadrivna jobb, där personer lätt förvandlas till konversationer och procenter. För lika mycket som jag älskar resandet och allt den hobbyn lär mig om mig själv, så älskar jag min jobbsida och ser oftast min roll som marknadsförare som en hobby. För jag älskar att jobba med marknadsföring!

Denna blogg å andra sidan är min bebis. En förlängning av mig, något som jag skapat, en lite bättre version av mig själv. En viktig del av mitt liv och en plattform som utmanar mig att bli bättre på till exempel fotografering, skrivande och en massa annat kul.

Men utöver dessa synliga passioner, hobbyn, har jag också en några andra viktiga bitar i mitt liv. Vi tar en titt på mina hobbyn utöver marknadsföring och resandet.

Mina hobbyn - som du kanske inte visste jag hade

Mina hobbyn – som du kanske inte visste jag hade

Mästare på promenad

Jag älskar att promenera och tar en promenad minst en gång per dag! Att promenera är mitt sätt att rensa tankarna och röra på mig. Jag sportar inte med annat (om man ens kan räkna promenad som sport?) men min vardagsmotion och kvällspromenader är allt i rörelseform jag behöver.

Vardagsmotion är något sysslar aktivt med och promenerar (eller cyklar) alla vägar som inte är tokigt långa. Att promenera en timme till en kompis tycker jag bara är skönt.

En riktig crazy plant lady – älskar växter

Jag älskar grönväxter av alla de slag. Här hemma hos oss på 55 kvadrat har vi långt över 50 växter. Under de varmare årstiderna jobbar jag för deras välbefinnande var dag och vattnar, rensar, pysslar med dem.

Om vintern behöver de inte så mycket uppmärksamhet utan då plockar jag mest bort torra blad och ansar dem lite nu som då.

Mina hobbyn

Pysslare som gillar att sticka, virka och knåpa med händerna

Den här punkten har jag klar fått hemifrån eftersom man sällan ser min mamma utan ett halvfärdigt handarbete i famnen eller väskan. Jag älskar att låta händerna gå och skapa något så konkret som en filt eller ett par sockor.

Om kvällarna då vi kollar på Netflix brukar jag sticka eller virka samtidigt. Tycker det är så rofyllt!

Pratar mycket i telefon och Whatsapp

Eftersom min syster bor i annat land än jag och jag har många kompisar som jag inte bor nära, brukar jag tala mycket i telefon. Med min syster brukar vi ringa timlånga samtal åtminstone en gång i veckan och medan jag promenerar brukar jag ibland tala i telefon.

Många järn i elden - vad håller du på med om kvällarna

Många järn i elden – vad håller du på med om kvällarna

Jag håller oftast på med något som det kanske märks på min hobbylista. Funderar ibland på att ta det lugnt, liksom inte göra nåt, men då blir jag oftast rastlös och vill hålla på med ett litet avslappnande projekt. För mig har det en lugnande effekt att sticka eller prata. Det är helt enkelt sådantjag helst gör!

Hur är det mid dig – vilka är dina inofficiella hobbyn du gillar att pyssla med hemma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.