← Tillbaka

Sommarkort i Zell am See – gratis aktiviteter och resor

Den största och bästa överraskningen vi fick i Zell am See, var förutom de underbara vyerna och vandringen, Zell am Sees Sommarkort.

Eftersom Zell am See främst är en vintorort, en plats för skidåkning och vinterskoj, har de lokala hittat på ett sätt att locka besökare också off season. Detta genialiska drag kallas Sommarkortet!

Med sommarkortet kommer du gratis eller till rabatterat pris in på många kända sevärdheter i Zell am See och Kaprun. Vi tar en titt på vad allt detta erbjuder!

Sommarkort i Zell am See

Sommarkort i Zell am See

Sommarkortet fås då du anländer till Zell am See och har bokat boende med en sommarpartner. Det står i reserveringsskedet ifall boendet inkluderar detta kort och i ärlighetens namn, det är värt att ta ett boende med kortet.

Sommarkortet är i kraft från maj till mitten av oktober och din biljett är i kraft under hela din vistelse i Zell am See.

Vad får man med Zell am See Sommarkortet?

Vad får man med Zell am See Sommarkortet?

Med sommarkortet kommer en liten bok som innehåller alla rabatter och grejer som hör till biljetten. Många grejer är helt och hållet gratis, som till exempel skidliftar, bussar till vandringsrutter och olika äventyrsbanor.

Andra upplevelser får man till ett rabatterat pris, som museum, båtturer och annat somrigt.

Alla sommarkortets rabatter hittar du på denna sida.

Rabatter vi utnyttjade i Zell am See

Rabatter vi utnyttjade i Zell am See – sommarkort

Med våra sommarkort åkte vi upp till Gipfelwelt 3000, som jag skrivit om tidigare. De tre liftarna upp till toppen tar ungefär 30 minuter och den totala rabatten är på över 40€ per person.

Vandringen vi gjorde i Kaprun hör också till de som kunde ha gjorts med sommarkortet. Det är gratis att ta en buss upp och ner den vägen vi nu vandrade. Sedan är det kanske mer en smakfråga vad man föredrar.

Zell am See sommarkort

Också liften upp till Schmitten var gratis med detta kort. Det är alltså både i Kaprun och Zell am See man har nytta av detta kort.

Utöver dessa aktiviteter fanns det en massa att göra för barn, samt olika grottor och broar man kunde gå på i området. I broschyren du fått då anländer finns allt som ingår eller är rabatterat, så det är bara att njuta och planera på plats.

Rekommenderar faktiskt att komma till Zell am See med ett öppet sinne. Finns så mycket att göra här och sådant man kanske inte kommer att tänka på då man är hemma. Ta dig hit och njut, aktiviteterna löser sig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.