← Tillbaka

Resebloggarens drömblogg – min nya bloggdesign!

Låt mig få presentera – Malin Lundsten 2.0! Min reseblogg där innehållet är det samma, men hela bloggdesignen är uppdaterad. Ett spännande och välkommet steg, efter att ha haft samma bloggdesign sedan bloggens begynnelse.

Det är såklart min kära sambo Patriks förtjänst att jag nu har en alldeles ny blogg att fylla med tankar om resor och marknadsföring. Han har gjort ett jättejobb med att utifrån mina tankar, önskningar och behov designa och koda ihop bloggen. Den blev exakt som jag tänkte mig, fast lite bättre.

Tänkte vi kunde ta en titt på vad som riktigt hänt här sedan igår.

min nya bloggdesign

Ny bloggdesign på resebloggen 2.0

Så vad är riktigt nytt kanske ni undrar? Frågar du mig säger jag allt! Men de mest synliga förändringarna handlar väl om layouten.

Först då du kommer in på sidan har du världskartan. Symbolen som jag känner representerar min reseblogg och mig så väl. Den var ett måste att ha kvar. Nu är den layoutmässigt uppdaterad och varje världsdel för dig till sidan med inlägg från världsdelen.

Huvudmenyn är också uppdaterad och innehåller idag direktlänkar till alla världsdelar, samt de länder som jag besökt i de världsdelarna sedan jag startade denna blogg 2013. Bloggens andra stora fokusområde, marknadsföringen och egenföretagandet, har också fått en större roll i huvudmenyn. Viktigt att det direkt framgår vad som hittas här på bloggen.

Förutom innehåll finns även kontaktuppgifter och annat smått i huvudnavigationen.

Resebloggarens drömblogg

Det finaste med bloggen – typsnitt, färg och layout

Bloggen är fortfarande vit, men accentfärgen är idag mer anilinröd än vinröd. Fonterna känns luftigare och hela bloggdesignen känns mer genomtänkt och måttsydd. Mer 2018!

Populära element, som relaterade inlägg, min presentation och sociala medier hittas fortsättningsvis lätt genom den högra navigationen, samt under inläggen.

Men bäst av allt, kanske på hela bloggen, är min nya footer. Den är så fantastiskt fin!! Blir glad i hjärtat varje gång jag ser den!

Är så nöjd över min blogguppdatering!

Är så nöjd över min blogguppdatering!

Jag är så himla, super, meganöjd över min blogguppdatering! Tyckte allt blev så fint och så jag. Tänk vilken lyx det är att ha en pojkvän som är kodare. Små buggar och missar kan ännu finnas, men de fixar vi undan allt med att de hittas.

Men, vad tycker ni?! Gillar ni designen lika mycket som jag? Är det något som inte fungerar, någon bugg du hittat på antingen mobil eller desktop?

Alltså jag är så nöjd!

2 tankar om “Resebloggarens drömblogg – min nya bloggdesign!

  1. Ser verkligen jättesnyggt och lättöverskådligt ut! Jag borde ha fixat till min bloggs design som är katastrof för länge sen, men förhoppningvis får jag tummen ur nu i höst :)

    • Tack Maria, så snäll du är <3 Haha, vet precis hur det känns. Gick också och drog på det så länge!! Sen bara man börjar är det inte ett oöverkomligt projekt, men att komma igång är så svårt! Jag hejar på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.