← Tillbaka

Fem grejer du inte visste om mig

Fem grejer du inte visste om mig

Vet ni vad! Att umgås med fellow bloggers måste vara något av det mest inspirerande som finns.

Några veckor sedan satt jag och Corinne hemma hos Jennifer och snackade. Vi talade blogg och vartåt vi alla vill utveckla våra kanaler, bloggen, instagram och så.

Jag till exempel har en dröm att fullt ut kunna kombinera mitt resande och min kunskap inom marknadsföring här på bloggen och i mitt liv. Att vara en reseföringshybrid.

Vi talade också inlägg och Corinne berättade om en typs inlägg hon tycker om att skriva, som också de som läser hennes blogg älskar. Nämligen inlägg där hon berättar mer om sig själv.

Tyckte det lät som en kul idé, så delar också med mig av lite juicy Malin-hemlisar.. Här kommer de.

Jag skulle så gärna ha en katt

Saker du kanske inte visste om mig

1. Jag skulle så gärna ha en katt

Alltså jag önskar mig en katt riktigt jäkla mycket! En hårig liten fluffboll som skulle hänga här hemma med mig då jag jobbar hemifrån och som skulle villa hänga med i parker då vi går ut om kvällarna.

Patrik är dock tyvärr inte lika ivrig, då han tidigare haft katt som hatade att bo i lägenhet. Hans krav är att vi ska bo i hus före vi skaffar katt. Och hus vet jag inte om det någonsin kommer hända.

Jag äter massor smörgås och älskar det

2. Jag äter massor smörgås och älskar det

Skulle jag bara, utan att bli sjuk, kunna äta smörgås varje dag så skulle jag säkert göra det. Jag älskar en smörgås med ost, lyxar till det med gurka och basilika, eller äter finmiddag med smörgåsgrill. Tycker smörgås är så gott! Men ibland måste man äta annat också.

Jag har galen koll på mitt liv, med kalender och listor

3. Jag har galen koll på mitt liv, med kalender och listor

Eftersom jag i mångas ögon är en ganska råddig person, kommer det ofta som en överraskning hur stenkoll jag har på det mesta. Jag har kalender, listor, Excel, allt. Dokumenterar det mesta. Det många inte vet är att jag har allt detta för att jag annars inte skulle klara av min vardag. Jag glömmer allt annars, kan inte hålla två tankar i huvudet samtidigt och blir lätt distraherad. Hård kontroll fungerar för mig.

Jag kan inte sova med fötterna utanför täcket

4. Jag kan inte sova med fötterna utanför täcket

Jag somnar inte om jag har fötterna utanför täcket. Får typ panik av det och tänker att någon ska komma och dra mig i tårna. Så sjukt dumt, men jag behöver ha min fötter inrullade i några lager täcke för att kunna somna. Efter det sover jag nästan alltid gott hela natten.

Jag gör allting jättesnabbt och har svårt med långsamhet

5. Jag gör allting jättesnabbt och har svårt med långsamhet

Slarvmaja och håsapetter är namn jag fått. Jag är snabb i det mesta jag gör. Supersnabb till och med. Det är inte ett medvetet val, utan mer som jag är. Det blir liksom inte bättre av att jag gör något långsamt, utan om jag vill att något är gjort noggrant och superbra gör jag det istället flera gånger om igen. Som att läsa till en tenta i skolan – läste boken 10 gånger eller skriver ett viktigt mejl – editerar 20 gånger. Att vara snabb är till fördel i mycket men också en börda.

Vill du höra mer om mig?

Berätta för mig i kommentarerna om du gillade denna typs blogg. Har hur mycket mer grejer att berätta…

2 tankar om “Fem grejer du inte visste om mig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.