← Tillbaka

Den första årsdagen vi firar – med resa!

Vi firar vår årsdag med resa till...Budapest!

Det gick över två år före det slog oss att vi inte hade någon årsdag. Att jag och Patrik aldrig firade oss, vårt förhållande, att vi är ett superbra team i ur och skur.

Vi har ingen officiell dag när vi blivit ihop och tre år senare kom vi inte heller ihåg när vi gått på dejt första gången. Det fick bli en reserelaterad årsdag för oss. Dagen då vi första gången åkte på resa tillsammans var i augusti 2012 och destinationen var så spännande som Vasa i Österbotten.

Det blev en hejvild kräftskiva hos en gemensam kompis och ja, sedan dess har vi varit ett par. Ett resepar, företagarpar, sambor, vänner.

Nu i augusti firar vi sex år tillsammans!

Årsdag

Vi firar vår årsdag med resa till…Budapest!

Aldrig tidigare har vi firat vår årsdag. Två år har vi glömt bort datumet, förra året var jag bortrest, så i år slår vi på stort. Vi åker på en långhelg till Budapest, bara han och jag.

Datumet är inte det riktiga årsdagsdatumet, men månaden är rätt. Det får räcka. Är ju inte så noga att fira en viss dag om det flesta andra dagar med den personen också är som en liten årsdag.

Patrik och Malin

Jag har en gång tidigare varit i Budapest med min syster. Fast det är ungefär lika länge sen som jag och Patrik har varit ihop, så ser framemot att lära känna staden igen. Patrik har aldrig varit där, så han ser om möjligt ännu mer framemot resan.

Men hörni, vad är era bästa tips till Budapest? Av Kugge har jag redan researchat en massa bra grejer, som att till exempel gå på ett bad, som jag mer än gärna vill göra! Men vad mer?

Ser så framemot resan! Också för att jag inte varit i riktiga Europa, alltså Europa utanför Norden och de baltiska länderna, sedan Slovakien ifjol.

8 tankar om “Den första årsdagen vi firar – med resa!

    • Haha jaa <3 lite speciella grejer som man gör på tumis måste man fixa till ibland. Tack finis, vi ses nästa vecka!

    • Jaa det trot jag med! Blev superpeppad på att återuppleva staden då du var där i våras <3 Och vin är alltid värt en liten investering, så tack! Ska kolla länken.

    • Tack snälla Sanna <3 känns bra att satsa på relationen också - blir så lätt att man tar den andra för givet. Så nu så!

  1. Bästa jag gjorde i Budapest, och troligen en av dom häftigaste grejerna so far öht, var att göra ett besök ut till grottsystemen som låg ett antal kilometer utanför stan. Riktigt klaustrofobisk upplevelse (man kan inte gå upprätt utan krälar igenom gångar bara något större än ens kropp) men otroligt spännande.

    • Vilket tips! Låter superhärligt – ska ta och kolla in grottsystemet inför nästa besök i Budapest. Vet inte om jag får med min pojkvän på detta dock, haha. Men låter häftigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.