← Tillbaka

Blogginläggen jag skrivit 2018 som ni gillat mest – TOP 5

Blogginläggen jag skrivit 2018 som ni gillat mest - TOP 5

Jag går väldigt igång på analytik! Är lite av en arbetsskada tänker jag. Som marknadsförare och bloggare handlar mycket om att analysera och förbättra. Tänkte det kunde vara kul att dela med mig lite av den statistiken med er, det kanske finns några likadana Google Analytics junkies som jag här som läser?

I detta inledande inlägg delar jag med mig av mina fem mest lästa blogginläggen under 2018 so far. Av de inlägg som jag också skrivit iår.

Vi bortser från dem som finns på topplistan längst ner på denna sida. De hittar du ändå till där via. Jag vill lyfta fram de godingar som aldrig nådde ända fram men som ändå var riktigt omtyckta.

Årets fem mest lästa inlägg från 2018

Årets fem mest lästa inlägg från 2018

På femte plats hittar vi inlägget som jag skrev efter att jag varit med om det nervösaste jag gjort i år. Debatterade live på nationell TV om flygningens skada på miljö. Detta är kanske ett av mina favoritinlägg eftersom känslan då jag skrev det var så fantastisk! Läs inlägget om flygandet här.

marknadsföringsinlägg

På delad fjärdeplats kommer två marknadsföringsinlägg. Ett om hur man kommer igång med sin marknadsföringsstrategi och ett om de vanligaste misstagen som oftast görs inom marknadsföring. De hade nästan prick lika många läsningar så de fick dela plats. Läs mer om strategi här och marknadsföringsmisstag här.

Säkerthet i Sydamerika

Det tredje mest lästa handlar om Sydamerika. Under vår långresa i år skrev jag ett detaljerat inlägg om säkerheten i Sydamerika. Vad man ska ha i åtanke då man reser omkring på den härliga kontinenten, vilka de vanligaste småbrotten är och hur man kan undvika att bli lurad. Läs mer om säkerheten i Sydamerika här.

Packa ryggsäcken

Det näst mest lästa inlägget handlar om hur man bäst packar ryggsäcken då man åker iväg på långvandring. Inlägget innehåller en av mina första videon, som jag faktiskt tycker blev riktigt lyckad! Läs mer om att packa ryggsäcken här.

det värsta hotellet jag bott på

Nummer etts popularitet kom som en stor överraskning för mig. Det allra mest lästa inlägget som jag skrivit i år handlar om det värsta hotellet jag någonsin bott på. Partyhotell deluxe och så olikt allt jag gillar. Läs mer om min hotellupplevelse här.

Tusen tack för att just du läser min blogg<

Tusen tack för att just du läser min blogg

Jag är så tacksam och glad över var och en av er som klickar er in hit till mitt rum på internetet. Känns fantastiskt att ni också tycks gilla de inlägg jag tycker är roliga att skriva om, som Sydamerika, marknadsföring eller friluftsliv.

Några inlägg tycker jag vore ha varit värda en plats i min topp femma, som ni inte tyckte var precis lika intressanta. De är till exempel mina tips på hur man kan fixa för att få resa mer, inlägget om Quebrada de Humahuaca med denna bloggs kanske allra finaste bilder och tankar kring hur det är att jobba ihop med pojkvännen.

Har du något du skulle villa läsa mer om här på bloggen. Let me know i kommentarerna eller per mail!

2 tankar om “Blogginläggen jag skrivit 2018 som ni gillat mest – TOP 5

  1. Åh jag som tyckte så mycket om inlägget hur det är att jobba med sin pojkvän!! :D Fler borde läsa det, lovar att de gillar det! Tycker också massor om marknadsföringsinläggen. Fast egentligen gillar jag ju alla dina inlägg, är väl lätt partisk kanske :D Men så intressant att se vad som läses mest. Du måste lära mig att förstå Google Analytics bättre. Känner att jag har sååå dålig koll :D

    • Ååh Corinne, så snäll du är <3 superhärlig kommentar, kan inte sluta le! Men känner verkligen samma, vänners bloggar är alltid speciellt bra!! Och skriver gärna ett GA-inlägg, eller så kan vi ta en privatlektion över kvällste eller middag + massor prat! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.