← Tillbaka

Mitt peppinlägg för dåliga dagar – tankar i andra kanaler

Mitt peppinlägg för dåliga dagar - tankar i andra kanaler

Jennifer skrev nyss..oj nej rättelse, för en månad sedan (vart tar tiden vägen?) om hur lätt det är att tvivla på sig själv och vad man håller på med.

Det att jag ännu en månad senare går i dessa tankar är väl ett bevis på hur svårt det verkligen är att bara njuta av stunden och känna att man är tillräcklig. För jag känner precis som Jennifer ofta den där pressen att jag borde vara lite bättre på det mesta som jag gör. Jag borde blogga lite oftare, göra lite flera kundprojekt, synas lite mer, marknadsföra lite mindre och så lära mig allt det där nya jag drömmer om. Video, företagsspanska, you name it.

I det här inlägget stannar jag istället upp. Reflekterar. Kollar bakåt på detta år 2018 och allt det jag faktiskt har skapat, lyckats med och uppnått.

Det här blir ett peppinlägg för dåliga dagar. En liten påminnelse att alltid faktiskt är bra! Nästan mer än bra.

10 jag har är stolt över 2018 - and counting...

10 grejer jag är stolt över 2018 – and counting…

Här är några av de grejerna jag gjort som marknadsförare och innehållsskapare har varit med och producerat, blivit intervjuad för eller annars bara medverkat på något sätt.

Debatterar live på nationell TV om flygandets inverkan på miljön – så nervöst men jag klarade det. Hurra!

Faraway Finland – startat podcast med samma fina Jennifer som är inspirationen till detta inlägg. Börjat lära mig mer om vad som fungerar i poddvärlden, editerat video och pysslat.

Jobbat som influencer – Blivit medlem i Influencers of Sweden och inbjuden som content guru till PING festival. Stort att räknas som influencer!

Varit med i media – den nationella finlandssvenska radiokanalen YLE X3M intervjuade mig om mitt resande. Likaså gjorde den finlandssvenska bloggportalen Ratata.

Samarbetat med många fina företag och brand – varit på pressresa till Lettland och samarbetat med företag jag tror på och gillar. För att nämna två samarbeten jag är extra stolt över är det outdoorsbrandet Halti och fotoföretaget Smartphoto.

Mitt peppinlägg för dåliga dagar - tankar i andra kanaler

Tänk ändå hur mycket fint jag hunnit med vid sidan om vår långresa under årets första månader.

Jag tror detta blir mitt peppinlägg att vända mig till de dagar jag känner mig lite nere, trött eller ledsen. Tycker alla borde ha ett sådant inlägg, text eller bild!

Har du det?

5 tankar om “Mitt peppinlägg för dåliga dagar – tankar i andra kanaler

  1. Så fint inlägg Malin <3 Du är mer än tillräcklig och så bra och proffsig!! Tänk vilken lycka jag har som får ha dig som kollega…. :)

    • Tack Jennifer <3 Härligt med en så här fin kommentar under det här inlägget, kommer kännas så bra att läsa den på dåliga dagar! Och ja, tänk vilken tur vi båda har som fick så duktiga kollegor. ;)

    • Tack snälla, fina Corinne! <3 oj så det värmer. Bra att påminnas ibland om att man verkligen kommer någonstans också :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.