← Tillbaka

Global meeting: Kina, Europa och USA i Helsingfors

Du behöver inte alltid åka runt halva jorden för äventyr, nya människor och platser – ibland kommer de faktiskt till dig!

global-meeting-4

Den andra veckan i Augusti hade vi Global Sales and Marketing meeting i Helsingfors och bjöd in alla företagets beslutsfattare inom försäljning och marknadsföring. Det skulle komma att bli en intensiv vecka, det visste jag, men förstod nog inte djupet av hur intensivt det verkligen skull bli med 25 personer från Finland, Kina, Singapore, USA, Frankrike, Tyskland och Storbritannien i samma rum.

global-meeting-1global-meeting-2

Veckoslutet då alla flög in började vi i teambyggandets tecken. Vi vandrade i Nationalparken Noux, fiskade, badade bastu och simmade i sjön före vi gick ut på middag. De tappraste av oss fortsatte ännu ut på några glas vin på kvällen, för det är faktiskt kul med kolleger från runtom i världen.

global-meeting-14global-meeting-32global-meeting-12global-meeting-16global-meeting-42global-meeting-11global-meeting-48

Intensiv vecka under global meeting

Veckan som följde var galen. Varje morgon påbörjades mötena klockan 8:00, då hade jag och mitt marknadsföringsteam redan förberett dagens presentation i närmare en timme. Dagarna innehöll diskussioner, presentationer och utbyten av tankar. Runt sex var det middagstid och sedan gick vi ut för vin igen. Varje kväll stupade jag i säng efter midnatt för att nästa morgon vakna för en ny dag av arbete.

global-meeting-41global-meeting-37global-meeting-52global-meeting-51global-meeting-50

det finaste med global meeting

Lite båtande och annat skoj hann vi med ibland, och tillsammans med middagarna och after worken var allt det extra och fantastiska det jag kommer att komma ihåg. Att tala business och liv med människor från jordens alla hörn är fint att kunna göra i hemstaden också.

Jobbar du med ett internationellt eller mer lokalt team?

global-meeting-29

1 tanke om “Global meeting: Kina, Europa och USA i Helsingfors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.