← Tillbaka

På väg igen efter 10 timmar hemma, Birmingham, UK

birmingham2-1

Några timmar jobb och sömn efter att vi kom hem från Centralamerika satt jag redan i en taxi påväg mot flygfältet. Det var jobbresa till London som stod på agendan och jag skulle vara borta i en hel vecka. Jag kan berätta att jag inte var super taggad där 5 på morgonen.. Ingen tid att landa hemma, pyssla med det egna, tvätta smutsen och gå igenom alla härliga minnen från den underbara resan.

Jobbresan i sig var jag ändå rätt ivrig över. Vi skulle delta i en mässa som jag hade organiserat allt för, så jag såg framemot tre grejer:

birmingham2-8birmingham2-2

1. Att få se resultatet

Känna att jag lyckats med vårt stand på 80 m2, med allt material jag producerat och programpunkterna. Att få bekräftelse av teamet och av besökare på mässan. Jag var rätt säker på att allt skulle vara okej, men lättnaden då man märker att allt går mer än fint är underbar. Och den här mässan gick väldigt bra! Dessutom är känslan då man rott iland ett stort projekt och kan släppa det ur tankarna bäst.

birmingham2-6birmingham2-7

2. Att få gå på the Photography Show

Mässan var alltså en mässa enbart för fotografer, både professionella och amatörer. Mässan är väldigt annorlunda än de flesta, här ligger fokus på programmet, att varje besökare ska få ut maximalt av besöket – både i kunskap, ny info men också i utrustning till bra pris. Varje ledig stund gick jag runt och lyssnade på råd av fotografer och petade på kameror. Amatörfotografen i mig gillade!

birmingham2-4birmingham2-9

3. Att träffa hela mitt team

Jag jobbar på ett globalt företag och i Europa har vi personer i Finland, UK, Tyskland, Frankrike och Polen. Vi träffas ofta men inte såklart var dag. Därför är de här stunderna när vi träffas så värdefulla och njöt för fullt av att få spendera tid med teamet. Vi hade kul under hela mässan, men speciellt kvällarna i Birmingham och London var så roliga. Vi var ute på middag, vin, party eller chill varje kväll – förstärkte teamkänslan till tusen så den ska hålla oss motiverade också då vi inte ses.

birmingham2-3

En mycket bra och givande resa, men gud så skönt det var att åka hem efter den veckan. Jag var trött efter intensivt jobbande, utpratad och såg så galet framemot att komma hem. Jag hade trots allt varit över en månad on the road.

Ps. Sorry för mobilbilderna, ska skärpa mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.