← Tillbaka

Några sommardagar i München

powerray-munich-5powerray-munich-6

Fortfarande älskar jag arbetsresor! Har nu en takt på cirka en resa varannan vecka och trots att det någon söndagkväll kan kännas segt att packa väskan och sätta alarmet på 4:00, är varje resa ändå så mycket mer givande än en “vanlig” vecka på kontoret. Dessutom börjar jag närma mig silver-kortet i Finnairs bonusprogram!

powerray-munich-14powerray-munich-7powerray-munich-12powerray-munich-11

Nåväl. Veckan före påsk hade jag organiserat ett stort media event i München, för vi lanserade en ny undervattensrobot och det skulle synas och höras. Jag flög in måndag morgon och möttes av över 20 grader och strålande solsken och en natur som stod i full blom. Jag hade flera möten inbokade men promenerade ändå mellan dem allihop och njöt fullt.

powerray-munich-72

Följande kväll gick evenemanget av stapeln, så hela min dag gick åt till att stressa.

Skulle media infinna sig?
Skulle tekniken klaffa?
Fungerade vattentanken?
Var programmet intressant?
Hurdant press mottagande skulle vi få?

Ja ni vet, mycket att tänka på med event. På kvällen var det bara en stor lättnad då allt satte igång – och gick riktigt bra! Alltid måste någon detalj improviseras trots att planen verkat vattentät, men sådant är marknadsföring. Till sist, efter att eventet var slut och vi packat ihop oss där runt 11 på kvällen, gick vi ut med kollegerna. Äcklig tysk mat och vin stod på agendan.

powerray-munich-15

Det mest fantastiska med jobbresandet är ju då man har med sina kolleger. Nu var dessutom nästan alla på plats från olika länder, Kina, Finland, Tyskland, UK och Frankrike fanns representerade.

powerray-munich-13

Följande dag var det möten, lite snurr på stan och flyget hem. Jag gillar München och kommer väldigt gärna snart igen – var ändå ungefär 10 år sen sist som turist!

powerray-munich-8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.