← Tillbaka

Medieträff i Lissabon

lissabon-13

Jobbresa till Lissabon, min femte stad på två veckor. Började igen kännas som att jag inte varit hemma på en tid. Men då man får möjligheten att åka till Lissabon på några dagar tackar man inte gärna nej!

lissabon-1

Har besökt staden ett par gånger tidigare, med familjen och med mina tjejkompisar. Så kände inget tvång att hinna med annat än jobb, även om det där egna utöver jobbandet alltid gör resan bättre. Landade runt 10 på morgonen och åkte direkt till hotellet för att jobba, packa med det viktigaste och åka iväg till ett annat hotell där IFAs (Europas största mässa för consumer electronics) media event hölls. 400 media personer var påväg till Lissabon, från runtom i världen. Mitt företag, med mig och en kollega på plats i Lissabon, skulle ha en programpunkt och mingla runt – så vi hade en massa runt det som måste förberedas under dagen. Således fick vi chansen att vara utomhus på innergården vid poolen hela tiden, då eventet skulle komma att hållas där.

lissabon-4lissabon-3lissabon-2

Programmet körde igång på kvällen runt sju. Vi talade, presenterade och visade i flera timmar tills vi var alldeles hesa. Allt gick väldigt smidigt och jag märker att jag borde börja lita på mig själv att allt går fint bara man förberett sig ordentligt. För mig tar ändå nervernq väldigt ofta över för mycket före stora presentationer, så känner jag måste jobba på den biten. Eventet i övrigt var väldigt fint organiserat, mat och dryck var underbart, så vid 10 då eventet tog slut stod vi inför valet att:

1. gå till hotellet och sova som vettiga människor
2. dra ut till centrum på drinks.

lissabon-15lissabon-7lissabon-8lissabon-14

Vi valde nummer 2 och drog en klassiker på det underbara bar och pubområdet Bairro Alto. Vi drack drinkar på gatan och körsbärslikör i små källarpubbar. Då vi inte orkade dricka mer gick vi ut på utsiktsterrassen för att kolla på Lissabon ovanifrån och for sedan hem och sova.

lissabon-6

Intensiva dagar i Lissabon – jag kommer snart tillbaka, älskar staden!
lissabon-11

2 tankar om “Medieträff i Lissabon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.