← Tillbaka

Packningslistan

Det här inlägget tänkte jag skriva och publicera fredagen den 14. Hade tänkt mig ett lite symboliskt ‘prick en månad kvar tills vi far iväg’-inlägg. Men så tog snorhjärnan och febern över och fick inte en enda mening formulerad. Gör ett nytt försök idag.

Om cirkus en månad åker jag iväg till USA. Tanken är att få njuta av en paus från arbetandet, använda upp de pengar jag tjänat under min treåriga arbetskarriär och framför allt uppleva delar av nord- och sydamerika! Är helt otroligt ivrig! För tillfället känns allt ändå lite mer kaotiskt än jag tänkte mig.. Tiden rann liksom iväg och nu borde jag småningom ha en rinkka packad med stads-, beach-, camping-, upptäckts-, kallväders-, varmväders-, party-, chill-, sport-och hikingstuff. HUR? Hoppas det visar sig vara lättare att få ihop det än det låter. Har erfarenhet av att det för mig brukar vara så.

Behöver ändå er hjälp med era bästa packningstips. Vad är ett måste som kanske någon gång glömts bort? Och vad ska jag med gott samvete lämna hemma? PUSS PÅ FÖRHAND!

20140216-145218.jpg
20140216-145229.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.