← Tillbaka

Körövning och Kenyas stjärna

En eftermiddag gick vi till en av kyrkorna i byn. Där var det körövning på gång. Lite annorlunda än Con Brios repetitioner…Ett veckoslut åkte jag och Lina till storstan Kakamega för att turista. Var för övrigt en mindre avslappnande turistupplevelse, det finns massor människor överallt och så lite vita att varenda själ blev eld och lågor över att se oss. Hade inte en lugn stund under veckoslutet. Men i vilket fall som helst spenderade vi mycket tid i stadens lyxhotells restaurang som också var enda stället med wifi (och de hade vin!). Samtidigt filmade en av Kenyas stora gospel-stjärnor in en musikvideo där och jag kunde såklart inte låta bli att svansa runt henne. Hon var sjukt cool och hennes bakgrundssångare, som sådär avslappnat övade sjustämmiga sånger runt matbordet var så duktiga att jag tänkte svimma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.