← Tillbaka

Min första resa till Asien, Singapore

Min första resa till Asien, Singapore

Lill-Malin reser till Singapore

Första gången jag ensam reste till Asien var jag 21 år ung, nästan färdigstuderad, partysugen och extremt nyfiken på världen.

Bara lusten att upptäcka vår jord finns kvar idag. Det är 6 år senare, nu då jag försöker mig på att kort återge min första resa till Singapore.

Min första resa till Asien, SingaporeMin första resa till Asien, Singapore

Resan dit med Christa gick snabbt och bra, var förväntansfull och ville bara vara framme för att se allt det nya.

Och oj vad Singapore kändes annorlunda och främmande. Lukten av asiatisk storstad, alla människor som sprang kors och tvärs, kinesiska tecken och skyskrapor. Var imponerad och prövade på (nästan..) allt nytt som bara kom i min väg.

Min första resa till Asien, SingaporeMin första resa till Asien, SingaporeMin första resa till Asien, SingaporeMin första resa till Asien, SingaporeMin första resa till Asien, SingaporeMin första resa till Asien, SingaporeMin första resa till Asien, Singapore

Vi tog dagarna som de kom utan några större planer. Sevärdheter letade vi upp genom att gå in i turistshoppar och köpa kort, som vi sedan orienterade oss till genom att fråga efter vägen. Vi såg lejonfisken som sprutar vatten, djungeln med apor och stora ödlor en bit utanför stan, fina hamnar, köpcenter och konstiga grannskap. Mat åt vi på olika asiatiska terrasser och gatustånd – allt medan solen gassade ner på oss.

Min första resa till Asien, SingaporeMin första resa till Asien, Singapore

På kvällarna drack vi drinkar och festade på hostellet. En absolut fantastisk vecka i Singapore som jag inte glömmer i första hand.

1 tanke om “Min första resa till Asien, Singapore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.